Litebit Review

Litebit.eu beperkt zich niet tot een aantal verschillende cryptocurrency, maar heeft een heel arsenaal aan verschillende coins te koop. Het bedrijf dat gevestigd is op Nederlands grondgebied in Zoetermeer behoort tot de grootste brokers van Nederland en Europa. Op de website worden meer dan 40 verschillende coins aangeboden, waarvan real-time de huidige koers wordt getoond. De zichtbare tarieven zijn de huidige waarde voor de geselecteerde coin en kan direct aangeschaft worden voor de getoonde prijs. Litebit.eu biedt een zeer breed assortiment aan cryptocurrency dat gemakkelijk aanschaft kan worden met bekende betaalmethoden. Ook biedt het platform de mogelijkheid om eerder gekochte coins te verkopen en deze om te zetten naar euro’s of zogeheten Litebit credits. Het unieke aan Litebit is dat zij self hosted wallets aanbieden, maar daar later meer over. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe, interessante crypto’s en hiervan word je op de hoogte gehouden door middel van de nieuwsbrief. Wij hebben in het verleden zelf cryptocurrency aangeschaft via Litebit.eu en kunnen verifiëren dat Litebit betrouwbaar is. Vergeet niet om onderaan de pagina je eigen ervaring achter te laten met deze partij.

Litebit Eigenschappen
Review Litebit, cryptocurrency kopen bij Litebit
Bekijk aanbod van Litebit
Meer dan 50 verschillende cryptocurrencies
Gemakkelijk kopen met iDEAL en Bancontact
Self hosted wallets, bewaar crypto in je eigen Litebit omgeving
Geen technische kennis noodzakelijk
Makkelijke verificatie van gegevens

Verschillende cryptocurrency kopen bij Litebit

Als je voor het eerst op de website van Litebit terecht komt, en je hebt nog geen idee waar je in wilt investeren dan kan het aanbod overweldigend zijn. Informeer eerst goed in welke coin(s) je graag wilt investeren en hoeveel risico je wilt nemen. Bij iedere crypto kun je meer informatie vinden door op de linkjes naar het forum of de website te klikken. Daarnaast kun je in het grafiek zien welke waarde de des betreffende coin de afgelopen periode heeft gehad. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt dan kun je overgaan tot aankoop. Bij iedere crypto kun je aangeven hoeveel je daarvan wilt aanschaffen of voor hoeveel euro je van de crypto wilt hebben. Als ontvangstadres dien je je walletgegevens op te geven of je kunt ervoor kiezen om de LiteBit wallet te gebruiken. De LiteBit wallet is nog niet beschikbaar voor iedere coin die op de website getoond wordt. Het is belangrijk dat je de juiste walletgegevens opgeeft en dit goed te controleren, bij onjuiste gegevens kan het namelijk zo zijn dat je je coins niet ontvangt. Bij betaalmethode kun je de meestgebruikte betaalmethoden uit Europa vinden. Nederlandse klanten kunnen gemakkelijk afrekenen met iDEAL en Belgische klanten kunnen Bancontact gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om af te rekenen met GiroPay, SOFORT of door bankoverschrijving. Met een LiteBit coupon code kun je profiteren van extra korting op je aankoop, mocht je deze in bezit hebben dan kun je jouw unieke coupon hier invoeren. Na betaling wordt je bestelling direct verwerkt en kun je binnen enkele minuten je coins in je wallet zien verschijnen. Op de website wordt bijgehouden bij welke stap van het verzendproces je bent.

Het verkopen van cryptocurrency via Litebit

Het totale aanbod dat Litebit aan cryptocurrency biedt kan ook verkocht worden aan dit bedrijf. Dit betekent dus dat je in het verleden één (of een gedeelte) van de getoonde coins hebt gekocht en dat je deze graag nu wilt omzetten naar euro’s of Litebit credits. Als je op de verkooppagina bent van Litebit.eu dan zal het je direct opvallen dat de koersprijzen een stuk lager liggen dan bij de aankooppagina. Litebit.eu vraagt voor de service die zij verlenen een stukje omzet als betaling en dit betaal je door het verschil in de koersprijs. Het verkopen van crypto’s kan door middel van bankoverschrijving en litebit credits (instant). Iedere werkdag om 09:00, 13:00 en 16:00 verwerkt Litebit alle verkooptransacties via bankoverschrijving naar haar klanten. Het verkopen van cryptocurrency gaat erg gemakkelijk via de gebruiksvriendelijke widget. Je geeft allereerst op hoeveel je van de digitale valuta wilt gaan verkopen. Vervolgens geef je een retouradres op voor het geval de coins om welke reden dan ook teruggestuurd dienen te worden. Je kunt ervoor kiezen om uitbetaalt te worden in de vorm van euro’s of Litebit credits. Als je de order voltooit hebt, heb je 15 minuten om de crypto’s over te maken naar de unieke Litebit ontvangstadres die je op de volgende pagina te zien krijgt. Houd hierbij rekening met een miners fee voor een snelle transactie. Credits worden over het algemeen vrijwel direct na ontvangst bijgeschreven en betaling door middel van bankoverschrijving is afhankelijk van bij welke bank je zit. Houd hierbij rekening met minimaal 1 werkdag.

Prijzen, kosten en fees

Het verdienmodel van een broker is vrijwel altijd het rekenen van fees en dat is bij Litebit ook het geval. Je betaalt over iedere coin een fee dat al berekend is in de prijs. De crypto tarieven die getoond worden is dan ook niet de huidige marktwaarde, maar de marktwaarde plus de Litebit fee. Als je bijvoorbeeld de huidige Bitcoin prijs op Litebit.eu vergelijkt met die van BTC Direct of Bitonic dan kom je op een verschil uit van tientallen euro’s. De exacte fee dat gerekend wordt is niet bekend en staat ook niet op de website vermeldt. Litebit is een handig platform waar je gemakkelijk veel verschillende cryptocurrency kunt kopen en opslaan. Veel mensen zijn bereid deze relatief hoge fee te betalen in ruil voor gemak. Naast de ingecalculeerde fee worden er ook transactiekosten gerekend bij aankoop van cryptocurrency.

Verificaties en gestelde limieten

Het is via Litebit mogelijk om maandelijks tot € 2100 ongeverifieerd cryptocurrency te kopen, dit komt neer op € 75 per dag. Indien je meer geld wilt besteden aan crypto’s dan kun je je limiet gemakkelijk verhogen naar € 350 dagelijkse besteding door je bankrekening en je telefoonnummer te verifiëren. Dit is een geautomatiseerd proces en verloopt vrij vlot. Om het limiet te verhogen naar € 500 dagelijkse besteding dien je verblijfplaats te verifiëren. Dit kun je doen door je adres op te geven en een recent document op te sturen waarop te zien is dat je op het opgegeven adres woont. De laatste tier geeft je recht op een dagelijkse bestedingslimiet van € 35 000 en hiervoor dien je als persoon volledig gecontroleerd te worden. Dit houdt in dat je je identiteit gecontroleerd moet worden aan de hand van documentatie.

Litebit self hosted wallets

Het is algemeen bekend dat je voor iedere coin een eigen digitale portemonnee nodig hebt die je coin ondersteund. Litebit heeft een uniek concept gecreëerd waar je binnen het portaal zelf, veilig en snel verschillende cryptocurrency kunt opslaan en beheren. Momenteel worden nog niet alle aangeboden crypto’s ondersteund, maar bij de ondersteunde coins kun je bij aankoop kiezen de coin(s) in je eigen Litebit wallet op te slaan. Op deze manier zijn jouw coins altijd toegankelijk via het portaal en heb je direct inzicht in je winst of verlies. Daarnaast hoef je geen blockchain te downloaden of software voor je desktop, laptop of smartphone. In je Litebit wallet heb je direct inzicht in al je coins en de waarde in euro’s. Je kunt vanuit je wallet je coins verkopen aan Litebit of deze versturen naar een ander adres.

Litebit betrouwbaar

Litebit.eu is een jong en innovatief bedrijf dat in 2013 gestart is als oplossing om gemakkelijk en snel Bitcoins te kopen. Daarnaast ontstond er een gat om gemakkelijk altcoins te kopen, deze moesten eerst omgezet worden vanuit Bitcoin. Zij hebben hier een oplossing voor gevonden en het bedrijf is vandaag de dag uitgegroeid tot één van de grootste brokers van Europa. Momenteel zorgt Litebit met 14 man sterk ervoor dat het bedrijf draaiende blijft, waarvan een groot gedeelte is ingezet op de support afdeling om alle klanten van dienst te zijn. De support is zeven dagen per week beschikbaar voor al je vragen of om problemen op te lossen. Wij weten uit eigen ervaring dat het geautomatiseerd proces van altcoin uitlevering goed in elkaar zit en dat Litebit.eu betrouwbaar is en gegarandeerd levert. Daarnaast is dit een legitiem Nederlands bedrijf dat ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 63661438.

Litebit coupon codes en credits

Indien je beschikt over een Litebit kortingscode dan kun je profiteren van extra korting bij aankoop van cryptocurrency. Deze kortingscodes worden over het algemeen niet vaak vrijgegeven door het bedrijf. Waar deze code precies betrekking op heeft zal uiteraard worden uitgelegd door Litebit zelf. Wij hebben nog geen Litebit.eu coupon code gezien sinds wij handelen op dit platform, waarschijnlijk worden deze alleen privé aan klanten verstrekt. Verder kun je aankopen doen door middel van Litebit credits, die je onder andere ontvangt wanneer cryptocurrency verkoopt. Het gebruik van deze credits heeft als voordeel dat je geen transactiekosten hoeft te betalen, en dat de betaling direct wordt doorgevoerd.

Zeer groot aanbod van meer de 40 altcoins

Snelle levering, betaling met bekende betaalmethoden en inzicht leveringsproces

Hoge transparante voorraden

55 van de 5 sterren (5 beoordelingen)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Contactgegevens:
LiteBit.eu – 2525 Ventures B.V.
Bleiswijkseweg 37c 
2712PB Zoetermeer 

Vergelijkbaar:
Assortiment:
Dash (DASH)
Peercoin (PPC)
Dogecoin (DOGE)
Augur (REP)
EthereumClassic (ETC)
Waves (WAVES)
Feathercoin (FTC)
Crown (CRW)
Vertcoin (VTC)
Gulden (NLG)
NEM (XEM)
Stratis (STRAT)
Zcash (ZEC)
Viacoin (VIA)
DigiByte (DGB)
Blackcoin (BLK)
Cloakcoin (CLOAK)
Stealthcoin (XST)
Navcoin (NAV)
Radium (RADS)
ReddCoin (RDD)
Ardor (ARDR)
PIVX (PIVX)
MyriadCoin (MYR)
EmerCoin (EMC)
Rise (RISE)
Lisk (LSK)
Voxels (VXL)
ClubCoin (CLUB)
Startcoin (START)
Nxt (NXT)
OkCash (OK)
ArtByte (ABY)
Verge (XVG)
Expanse (EXP)
Limieten (dagelijks):
Tot € 75 geen verificatie
Tot € 350 nummer verificatie
Tot € 500 adres verificatie
Tot € 35 000 doc verificatie

23 november 2017

Mijn klacht werd snel afgehandeld. Prima.

Bibi

16 oktober 2017

Snelle orderafhandeling, prima service. De aankoop- en verkoopprijzen zijn iets hoger als bij andere brokers, maar daartegenover is het wel zo gemakkelijk dat je voor de meeste coins gebruik kunt maken van de Litebit wallets. Ik ben zeer tevreden over elitebot

gerard

30 augustus 2017

Snelle service, groot aanbod en duidelijke website, gewoon goed dus.

Tom

2 augustus 2017

Top broker om mijn cryptovaluta te kopen. Zeer breed aanbod dat regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe coins met veel potentie. Ik denk dat er iedere maand wel een nieuwe coin wordt toegevoegd aan het portfolio. Ik kan deze partij aan iedereen aanbevelen.

ChaoOs

2 juli 2017

Wat een heerlijk diversiteit aan tokens hebben deze gasten, hé. Het is iedere dag weer smullen welke token ik nu weer ga kopen. Paar goede investeringen gedaan, paar minder goede. Maar that’s life 🙂

DogLover

Vertel ons wat jij van Litebit.eu vindt.