Skip to content

Stratis kopen (STRAT) Waar kun je veilig Stratis kopen?

Stratis (STRAT) LogoEr zijn veel verschillende munten op de markt die veel potentie hebben en wellicht een goede lange-termijn investering kunnen zijn. Eén van deze munten is Stratis, een Blockchain As A Service (BaaS) platform dat oplossingen biedt voor bedrijven in de financiële sector om gebruik te maken van de voordelen die de blockchain biedt. Op deze pagina kom je alles te weten over dit platform, het bedrijf, het team en krijg je praktijkvoorbeelden. Stratis kopen doe je natuurlijk alleen na goed onderzoek en daarvoor ben je bij ons op het juiste adres.

Waar kan ik online Stratis kopen?

STRAT (de token op het Stratis platfrom) is te koop bij verschillende (Nederlandse) brokers en internationale exchanges. Bij brokers (tussenhandelaren) kun je Stratis met iDEAL kopen, maar je kunt uiteraard ook afrekenen met Bancontact, creditcard of bankoverschrijving (SEPA). Bekijk hieronder alle betrouwbare leveranciers.

Bitvavo Exchange

🏆 Marktleider Nederland
1,5+ miljoen klanten

1. Bitvavo

Bitvavo reviews trustpilot

Max. 0.25% taker fee / 0.15% maker fee
200+ crypto's met iDEAL, Bancontact en PayPal
DNB Registratie

🎁 Tijdelijk 20 euro gratis crypto
+ € 10.000 gratis verhandelen.

Bybit exchange

🔥 Zeer lage trading kosten.
15+ miljoen klanten.

2. Bybit

Bybit Twitter followers

Maximaal 0.10% spot trading fees
800+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
Fondsen beheer via SATOS met DNB registratie

🎁 Tijdelijk 40 euro gratis crypto, tot $30k stortingsbonus en 10% korting op fees.

Coinmerce Exchange

3. Coinmerce

Coinmerce reviews trustpilot

0.50% via app / max. 0.20% via exchange
350+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
DNB registratie

🎁 Tijdelijk €5 BTC en €5 ETH gratis na KYC.

Het is aan jezelf om te bepalen bij welke leverancier jij je tokens aanschaft. Alle leveranciers halen real-time de prijzen op en rekenen verschillende fees. Bekijk dus goed bij welke broker het op dit moment het goedkoopst is, zodat je niet te veel betaald. Voor meer informatie over bovenstaande bedrijven kun je onze reviews van verschillende brokers en exchanges lezen. Alle bedrijven die op deze website staat zijn zorgvuldig gekozen en beschikken over de de juiste papieren en houden rekening met de wet- en regelgevingen van het land waarin zij gevestigd zijn. Het is altijd goed om eerst zelf onderzoek te doen naar een bedrijf, voordat je geld gaat investeren in een bepaalde munt. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt kun je uiteraard alle coins kopen die het bedrijf aanbiedt.

Mocht je er niet helemaal uit komen of als je nog vragen hebt, schroom je dan niet om een reactie achter te laten. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om via de mail contact met ons op te nemen.

Snelle navigatie:

Waar kan ik online Stratis kopen?
Wat is Stratis precies?
Het netwerk en platform
Het Stratis team
De geschiedenis van Stratis
Gebruik in de praktijk
Stratis wallet

Wat is Stratis?

Stratis (STRAT) LogoStratis biedt blockchain-technologie voor bedrijven die gebruik willen maken van deze nieuwe technologie. Veel bedrijven willen graag gebruik maken van de verschillende mogelijkheden die de blockchain-technologie biedt, maar ze zien het vaak niet zitten omdat het technisch gezien moeilijk is om op te zetten en te implementeren. Daar heeft Stratis een oplossing voor. Met de technologie van Stratis is het namelijk makkelijk om applicaties te bouwen binnen computeromgevingen die heel erg veel voor komen (zoals C# op het .Net framework). Dit biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld financiële organisaties om de applicaties volledig naar smaak op te bouwen, en gebruik te maken van de Stratis blockchain-technologie. Ook biedt het mogelijkheden voor bedrijven die veel met centrale databases moeten werken. Daarover later meer.

Het Stratis netwerk en platform

Aangezien veel cryptocurrencies met een main blockhain werken, is het lastig om naar eigen smaak een applicatie rondom deze blockchains op te bouwen. Met Stratis kan dat wel. Stratis maakt namelijk gebruik van de zogenoemde “sidechains”. Dit zijn chains die parallel lopen aan de main chain. Dat betekent dat een bedrijf een applicatie kan ontwikkelen die bijvoorbeeld transacties onderling uitvoert, binnen hun eigen omgeving. Deze transacties zullen ook plaatsvinden op de mainchain. Op die manier houd je dus het voordeel van de veiligheid van een blockchain, met daarbovenop de mogelijkheid voor het ontwikkelen van een applicatie die perfect aansluit op de werkzaamheden van je bedrijf.

Het team

Stratis Mangement teamledenStratis is geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk, maar dat neemt niet weg dat het team overal ter wereld actief is. Het team van Stratis bestaat uit onder andere business managers, developers, consultants, marketing en sales experts. Veel verschillende achtergronden dus. En onder leiding van de beste blockchain-experts kan Stratis ervoor zorgen dat de techniek perfect aansluit op de behoeftes van het bedrijfsleven. Gezien de hoge diversiteit, is Stratis in staat om innovatie en implementatie in een hoog tempo door te voeren. Iets wat zeker een pluspunt is in de constant veranderende zakenwereld. Met STRAT kan je er dus vanuit gaan dat bepaalde problemen niet weken onopgelost blijven. Ze lossen het binnen no-time op!

De geschiedenis van Stratis

Toen alleen het idee voor Stratis nog bestond, besloot het team om een crowdfunding-evenement te organiseren. Gebruikelijk met cryptocurrencies is dat dit gebeurt in de vorm van een ICO, ook wel Initial Coin Offering. Tijdens zo’n event kunnen mensen Bitcoins geven aan projecten die hun aanspreken. Zo kunnen ideeën voor blockchain-technieken worden gerealiseerd. Tijdens dit evenement wist Stratis 915 Bitcoins te verzamelen, wat gelijk staat aan ongeveer $645.000 dollar. Met dat geld wist het team een solide techniek te realiseren, dat zeer goed presteert. Er is veel vertrouwen in Stratis, aangezien het probleem dat het oplost een zeer grote impact kan hebben binnen organisaties. En als de oplossing een groot probleem op kan lossen, is dat goed nieuws voor de crypto!

Gebruik in de praktijk

Blockchain-technologie is niet alleen bedoeld voor het doen van transacties. Een blockchain kan ook bestaan uit documenten en gegevens! Zo kan Stratis een systeem bieden voor bedrijven die veel met logistiek werken. Logistiek gaat hand in hand met het regelen van duizenden zaken die allemaal van elkaar afhankelijk zijn. Het is daarom handig om een systeem te hebben dat parallel aan elkaar loopt, zodat wanneer iets op 1 plek wordt aangepast, het ook op de andere relevante plekken wordt aangepast. Stratis geeft zelf aan dat het grote voordeel is dat iedereen binnen de organisatie ervan uit kan gaan dat de data klopt, omdat het een betrouwbare techniek is die alles realtime bijwerkt. En er is niet maar 1 server met alle gegevens. Het is namelijk een gedecentraliseerd systeem, wat de veiligheid aanzienlijk verbeterd.

Stratis biedt een oplossing voor het verwerken en opslaan van gegevens en andere belangrijke zaken, zonder dat je je af hoeft te vragen of de data wel up-to-date is!

Stratis wallet

Stratis biedt 2 verschillende wallets. De ene wallet werkt door middel van het synchroniseren van de gehele blockchain op je pc. En als je geen tijd hebt om de hele blockchain te synchroniseren, dan kan je de electron wallet gebruiken door in te loggen op de website. Door het gebruiken van de wallet help je Stratis met het beveiligen van de blockchain, en in ruil word je beloond met STRAT’s!Stratis Wallet

Hardware Wallet

Sinds 18 januari 2017 wordt ook STRAT ondersteund door Ledger!

Dit is de veiligste methode om je cryptocurrencies op te slaan. De Nano Ledger S bestel je via de officiële website. Wij raden je aan om nooit via een reseller of via een marktplaats (Ebay, Marktplaats, Amazon etc.) je Ledger aan te schaffen.

Desktop wallet

Download de officiële Stratis Staking Wallet Windows en Mac op stratisplatform.com/wallets/

Door gebruik te maken van deze wallet krijg je STRAT coins uitgekeerd door het netwerk te versterken Proof of Stake (POS).

Download de officiële Stratis Electrum Wallet Windows, Linux en Mac op stratisplatform.com/wallets/

Voordeel van deze wallet is dat het een kleine, lichtgewicht wallet is. Bij deze wallet krijg je geen dividend uitgekeerd.

Online wallet

Je kunt STRAT eenvoudig opslaan en beheren in je Litebit.eu wallet.

Let op: door gebruik te maken van deze wallet beheer je zelf niet je eigen private keys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *