Gratis Bitcoins

Wij hebben een volledig overzicht gemaakt van alle betrouwbare Bitcoin faucets die op dit moment actief zijn. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe faucets en inactieve worden verwijderd. Er zijn vele sites op het internet waar je gratis Bitcoins kunt verdienen door mee te doen met een loterij of door simpelweg alleen naar een reclame te kijken. Je ontvangt slechts een klein beetje Bitcoin, maar dit kan naar verloop van tijd en als de koers blijft stijgen een leuk zakcentje opleveren. De hoeveelheid coins je zult ontvangen is willekeurig en zal vaak anders zijn. Achter iedere website wordt uitgelegd wat je precies moet doen en hoe je gratis Bitcoins kunt claimen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je een wallet hebt waar je Bitcoins bijgeschreven kunnen worden.

>>> Snel naar alle gratis Bitcoin faucets
>>> Snel naar gratis Bitcoins door op advertenties te klikken

Overzicht betrouwbare Bitcoin faucets

Bitcoin Faucet Kenmerken Beschrijving
EarnCrypto Betaalt per opdracht
Variërende verdiensten
Registratie: Ja
Bonussen: Ja
Op EarnCrypto kun je ervoor kiezen om naast Bitcoin nog vele andere cryptocurrencies te verdienen door simpele opdrachten uit te voeren. Denk hierbij aan het invullen van enquêtes, het bekijken van videos of het testen van nieuwe mobiele apps. Bij iedere opdracht zie je hoeveel punten je verdient en deze worden na uitvoering bijgeschreven in je account. Andere populaire coins die verdient kunnen worden zijn: Ethereum, ZCash, Dash, Monero en nog vele andere
BitcoinBonus.co Nieuwe Bitcoins: 15 min
Max winst: 5 000
Registratie: Ja
Bonussen: Ja
Een van de grootste faucets op de bitcoinmarkt waar je om de 15 minuten kans maakt op maar liefst 5000 satoshi. Als je de volgende dag terugkomt ontvang je zelfs een 5% bonus. Je kunt je gewonnen geld inzetten in de Dice game, waarbij je kans kunt maken op nog meer Bitcoin. Daarnaast is het mogelijk om meer geld te verdienen door opdrachten te doen of enquêtes in te vullen.
Moonbit.co.in Nieuwe Bitcoins: 5 min
Max winst: 474+
Registratie: Nee
Bonussen: Ja
Je kunt hier om de 5 minuten gratis satoshi claimen, maar de payout wordt verhoogd hoe langer je wacht. Je kunt de payout tot max 100% verhogen door iedere dag achter elkaar jouw satoshi te claimen. Daarnaast kun je ook opdrachten tegen betaling doen, waarbij je een variabel bonus kunt ontvangen. Klik op de tab Offers en je ziet direct wat je moet doen en hoeveel je ermee kunt verdienen.
Freebitco.in Nieuwe Bitcoins: 60 min
Max winst: 7 815
Registratie: Ja
Bonussen: Ja
Grote faucet waar je om het uur kunt rollen om kans te maken op relatief hoge payouts. Je ziet direct welk nummer je hebt gerold en welk bedrag daarbij hoort. Daarnaast krijg je ook tickets voor de speciale loterij waar je kans kunt maken op nog meer Bitcoins. Of je kunt je gewoon Bitcoins verhogen door een spelletje hoger/lager te spelen.
bitcoinfaucet.tk Nieuwe Bitcoins: 60 min
Max winst: 1 000
Registratie: Ja (wallet)
Bonussen: Nee
Elk uur kun je kans maken op 25 tot 1000 satoshi. Na opgave van je bitcoinadres zie je direct hoeveel je gewonnen hebt. Na 60 minuten kun je het nog een keer proberen.
WeLoveFaucets Nieuwe Bitcoins: 20 min
Max winst: 1 000
Registratie: Ja (wallet)
Bonussen: Nee
Populaire faucet netwerk waar je je kunt registreren door je bitcoinadres op te geven. Opgave van e-mailadres is dus niet noodzakelijk. Om de 20 minuten kun je kans maken op verschillende prijzenpotten die kunnen oplopen tot 1000 satoshi.
Daily Free Bits Nieuwe Bitcoins: 60 min
Max winst: 1 200
Registratie: Ja (wallet)
Bonussen: Nee
Daily Free Bits biedt een online faucet waar je om de 60 minuten altijd kans maakt op nieuwe Bitcoins.

Overzicht gratis Bitcoins door advertenties te bekijken

Deze websites delen hun inkomen van advertenties met hun bezoekers in de vorm van Satoshi. Je kunt door advertenties te bekijken of deze aan te klikken Bitcoin verdienen. Dit zijn meestal kleine hoeveelheden, maar als je dit een aantal minuten per dag doet dan kunnen de verdiensten na verloop van tijd snel oplopen. Zeker als de koers blijft stijgen is dit een interessante manier om aan gratis Bitcoins te komen.

Website Kenmerken Beschrijving
BTC Clicks Betaalt per klik/view
Max per klik: 164
Registratie: Ja
Bonussen: Ja
Via BTC Clicks krijg je betaalt door naar advertenties te kijken of op deze te klikken. In het overzicht van alle advertenties krijg je direct te zien hoeveel je ermee verdiend en hoelang je moet kijken. Na uitvoer van de opdracht wordt het afgesproken bedrag direct bijgeschreven in je account. Met de speciale premium membership optie kun je je vergoedingen verdubbelen!
Earn Free Bitcoins Betaalt per bezoek
Max per klik: 280
Registratie: Ja (wallet)
Bonussen: Ja
Bij Earn Free Bitcoins kun je websites bezoeken en tegelijk Bitcoins verdienen. Het is de bedoeling dat je voor de aangegeven tijd op de website verblijft en een beetje rond klikt. De timer geeft aan hoelang je nog moet blijven surfen. De bezoektijd kan variëren van 1 minuut tot 5 minuten. Des te langer je moet verblijven des te hoger de verdiensten.
Bovenstaande website kunnen alleen bestaan door de getoonde advertenties op de pagina. Afhankelijk van de formule van de website worden de advertentie inkomsten met de bezoeker gedeeld door middel van periodiek gratis Satoshi of door opdrachten uit te voeren. Alle websites zullen het dan ook verplicht stellen dat een ad blocker wordt uitgeschakeld om gebruik te kunnen maken van hun diensten. Mocht je een ad blocker hebben en je wilt deze niet uitschakelen dan is het niet mogelijk om bij deze websites gratis Satoshi te verdienen. De getoonde advertenties kunnen agressief zijn en malware bevatten. Pas dus goed op waar je klikt en installeer geen onnodige applicaties, plugins of andere zaken die je op deze websites tegenkomt. Het doel is alleen om te sparen voor gratis Bitcoin en meer niet.
 
Wij proberen deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat een website inactief is of gestopt is met het leveren van gratis Bitcoin. Daarnaast staan wij ook open voor suggesties van nieuwe (betrouwbare) faucets of verdienmethoden voor gratis Bitcoin. Neem contact met ons voor suggesties.