Skip to content

Augur Kopen (REP) Waar kun je veilig REP kopen?

Augur (REP) LogoAugur is een open-source, marktvoorspellingsplatform waarvan de blockchain van Ethereum de fundatie is. Het doel van Augur is mensen in staat te stellen hun platform te gebruiken om wereldwijd financiële middelen te democratiseren en te decentraliseren. Het is zeker de moeite waard om je te verdiepen in het bedrijf achter deze token en te onderzoeken wat zij allemaal doen we Augur kopen. Op deze pagina vind je alle informatie om goed onderzoek te doen of je wel of niet in Augur moet investeren.

Waar kan ik online Augur kopen?

Augur is te koop bij Nederlandse tussenhandelaren waar Augur met iDEAL kopen mogelijk is. Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen met Bancontact, bankoverschrijving en in sommige gevallen ook creditcard. Bekijk hieronder alle betrouwbare leveranciers.

Bitvavo Exchange

🏆 Marktleider Nederland
1,5+ miljoen klanten

🎁 Tijdelijk 20 euro gratis crypto
+ € 10.000 gratis verhandelen.

Bybit exchange

🔥 Zeer lage trading kosten.
15+ miljoen klanten.

Wereldwijd actief, zeer hoge liquiditeit
Web3, Earn, Copy Trading en meer

🎁 Tijdelijk 40 euro gratis crypto, tot $30k stortingsbonus en 10% korting op fees met code.

Coinmerce Exchange

Marktleider in staking (40+ coins)
Backed by Binance

Ontvang tijdelijk €5 BTC en €5 ETH na KYC.

Wij verwachten dat steeds meer brokers en exchanges deze token op zullen nemen in het assortiment en dat deze lijst in de toekomst zal groeien. Je mag zelf uiteraard bepalen waar jij je tokens koopt en welk bedrijf het beste bij jou past. Voor meer informatie over bovenstaande bedrijven kun je onze reviews van verschillende brokers en exchanges lezen. Doe altijd zelf goed onderzoek naar de bedrijven waarmee jij in zee gaat. Ondanks dat wij alleen grote namen met duizenden bezoekers per dag tonen op onze website, moet het bedrijf ook bij jou passen.

Mocht je er niet helemaal uit komen of als je nog vragen hebt, schroom je dan niet om een reactie achter te laten. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om via de mail contact met ons op te nemen.

Snelle navigatie:

Waar kan ik online Augur kopen?
Wat is Augur?
Het Augur netwerk
Het team
De geschiedenis van Augur
Gebruik in de praktijk
Augur wallets

Wat is Augur?

Augur (REP) LogoDit marktvoorspellingsplatform stelt men in staat om wereldwijd financiële middelen te democratiseren en te decentraliseren. Zij doen dit door iedereen, altijd en overal te voorzien van de mogelijkheid om te speculeren op derivaten, tegen zeer lage kosten. Aangezien de Ethereum-blockchain (ERC20 token) de basis van Augur is, maakt Augur tussenpersonen overbodig, elimineert het ‘t risico van tegenpartijen en brengt het de handel- en marktkosten terug tot het economische minimum dat nodig is om het softwareplatform veilig te bedienen.

Het netwerk

Dankzij Augur kan jij, samen met duizenden andere gebruikers, veiliger handelen in aandelen. Dit is mogelijk met hulp van de blockchains, waaraan duizenden gebruikers verbonden zijn. Zij leveren informatie over de markt, zonder dat de bank daartussen zit. De transacties zijn bovendien veel veiliger dan wanneer het via een bank zou verlopen. Ideaal dus als je met meer zekerheid in aandelen wilt handelen!

Het REP Team

Jack Peterson en Joey Krug zijn de developers achter Augur. Samen zijn zij sinds 2014 bezig met het maken van Augur. Er is weinig bekend over het team, maar het feit dat Augur het goed doet en veel lovende woorden over zich heen krijgt, betekend veel goeds! Hoe Augur precies tot stand kwam kan je lezen in de volgende alinea.

Het Augur (REP) team van oprichters

De geschiedenis van Augur

Om de geschiedenis van Augur wat duidelijker op een rijtje te krijgen hebben wij per jaar een kleine beschrijving geven van wat er precies is gebeurt.

2014

De ontwikkeling van Augur begon eind november 2014, nadat Jack Peterson en Joey Krug samen een klein project met de naam Sidecoin hadden afgerond.

2015

In april 2015 werd het eerste contract van Augur geüpload naar het Ethereum-netwerk. In juni 2015 werd een alfaversie vrijgegeven aan het grote publiek zodat zij het idee konden testen. Kort daarna zou Augur een 45-daagse crowdsale lanceren vanaf 17 augustus 2015. Augur haalde ruim 5 miljoen dollar op toen de crowdfunding gesloten werd. Dit maakte Augur tot een van de 25 best gefinancierde crowdfundingprojecten aller tijden. Er werden 8 800 000 REP-tokens van de 11 miljoen verkocht. Doordat de Bitcoin en Ethereum prijs toen lager stond dan nu het geval is werd er relatief veel Bitcoin opgehaald. In totaal bedroeg dit 19.053.92 BTC met een waarde van ruim 4.5 miljoen dollar (toen). Stel je eens voor wat dat op dit moment waard zou zijn!

2016

In maart 2016 heeft Augur een betaversie uitgebracht. In juni 2016 kondigde de Thiel Foundation aan dat het een van de hoofdontwikkelaars, Joey Krug, tot Thiel Fellow had benoemd. In oktober 2016 werden alle reputatietokens die te koop stonden tijdens de crowdfunding-campagne van 2015, gedistribueerd naar hun eigenaars op het live Ethereum-netwerk. De twee grootste cryptocurrency-uitwisselingen, Poloniex en Kraken, voegden ondersteuning toe voor deze tokens op hun handelsplatforms.

2017

In mei 2017 is Augur een samenwerking aangegaan met de IDEO CoLab-groep om de Augur-gebruikersinterface te ontwerpen. In juli 2017 werd de Serpent-compiler (een op Python gebaseerde taal voor smartcontracten) publiekelijk gecontroleerd door Zeppelin Solutions en er werd een “buffer overflow vulnerability” gevonden. Dit resulteerde in een kritieke beveiligingslek, echter was diefstal van vermogen niet mogelijk. Een aanvaller kon alle overdrachten van REP-tokens bevriezen. Augur en Zeppelin Solutions begonnen met het migreren van de middelen van het eerdere op Serpent gebaseerde contract naar een veiliger op Solidity gebaseerd contract, dat met succes werd afgerond. Augur heeft de openbare audit van zowel de Serpent- als Solidity-compilers gefaciliteerd en betaald.

Gebruik in de praktijk

Augur is dus bedoelt voor het handelen in aandelen. Je kan aandelen kopen, en weer verkopen, en de beslissingen wanneer je dat doet, kan je baseren op wat iedereen doet op de blockchain. Wanneer je meerdere meningen hebt, laten we maar gerust zeggen ‘duizenden meningen’, dan is het gemiddelde van die mening vaak zeer specifiek en vaak ook correct. Dus wanneer jij weet dat 80% van de handelaren morgen om 11 uur een perfect moment vindt om aandelen in te kopen, dan zou jij dit ook moeten doen.

Het Augur beta platform

Bekijk het platform zelf op de volgende pagina: dev.augur.net/#/categories

Augur wallets

Augur heeft niet een wallet zoals vele andere crypto’s. Echter de mensen die voorspellingen doen voor het platform kunnen REP’s verdienen wanneer zij goede voorspellingen doen. Zij zijn dus degene die een wallet nodig hebben. Wanneer je REP’s bezit, heb je recht op een klein deel van de opbrengsten die het platform genereert. Je kan natuurlijk altijd een andere wallet gebruiken om REP’s in op te slaan, wees echter wel voorzichtig!

Hardware Wallet

Dit is de veiligste methode om je cryptocurrencies op te slaan. De Nano Ledger S bestel je via de officiële website. Wij raden je aan om nooit via een reseller of via een marktplaats (Ebay, Marktplaats, Amazon etc.) je Ledger aan te schaffen.

Desktop wallet

Download de multi-currency wallet van Exodus van de officiële pagina voor Windows en Mac op exodus.io/releases/

Online wallet

Het is mogelijk om Augur online op te slaan bij MyEtherWallet en MetaMask.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *