Skip to content

VeChain kopen?

Waar kan je veilig en betrouwbaar VeChain kopen?

Op deze pagina vind je alle betrouwbare en veilige VeChain brokers. Alle bedrijven zijn 100% Nederlands, hebben een goede reputatie in Nederland en België en een gemakkelijk aankoopsysteem ontwikkeld. Op die manier kan jij eenvoudig en veilig VeChain kopen.

Top 3 VeChain exchanges met iDEAL en Bancontact in 2024

Vergelijk de top 3 VET exchanges waar je VeChain kopen kan met iDEAL, inclusief een wallet, mobiele app en bekende betaalmethodes (Bancontact, PayPal en creditcard).

Bitvavo Exchange

🏆 Marktleider Nederland
1,5+ miljoen klanten

1. Bitvavo

Bitvavo reviews trustpilot

Max. 0.25% taker fee / 0.15% maker fee
200+ crypto's met iDEAL, Bancontact en PayPal
DNB Registratie

🎁 Tijdelijk 20 euro gratis crypto
+ € 10.000 gratis verhandelen.

Bybit exchange

🔥 Zeer lage trading kosten.
15+ miljoen klanten.

2. Bybit

Bybit Twitter followers

Maximaal 0.10% spot trading fees
800+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
Fondsen beheer via SATOS met DNB registratie

🎁 Tijdelijk 40 euro gratis crypto, tot $30k stortingsbonus en 10% korting op fees.

Coinmerce Exchange

3. Coinmerce

Coinmerce reviews trustpilot

0.50% via app / max. 0.20% via exchange
350+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
DNB registratie

🎁 Tijdelijk €5 BTC en €5 ETH gratis na KYC.

Direct Online VeChain kopen

Waar kan ik online VeChain kopen?

Online VeChain kopen kan eenvoudig bij de VET brokers die wij op deze pagina tonen. Bij alle brokers kan je eenvoudig betalen met iDEAL of Bancontact en je kan al investeren in VeChain vanaf 1 euro. Je hebt geen verstand van cryptocurrency, wallets of blockchain te hebben om bij deze aanbieders een aankoop te doen. Lekker makkelijk dus.

Hoe VeChain kopen infographic

Goedkoop VeChain kopen met iDEAL

VeChain kopen met iDEAL, Bancontact of creditcard is natuurlijk makkelijk, maar uiteindelijk gaat het om de prijs die je betaalt. Iedere broker bepaalt zijn eigen prijzen met daarin de servicekosten verwerkt. In onderstaand overzicht kan je live VeChain prijzen vergelijken inclusief handelskosten. Zo vind je snel de goedkoopste broker!

VeChain Kopen

Hoe werkt VeChain kopen?

 1. Kies een geschikte broker
 2. Stort tegoed met iDEAL of Bancontact
 3. Wissel je tegoed om voor VET
 4. Voila, je bent een VeChain eigenaar
Registratie bij DNB of partner
Nederlandse support
Cold wallet opslag
Voldoen aan regelgeving
iDEAL en Bancontact
Creditcard

REGISTRATIE NEDERLANDSCHE BANK

Alle getoonde brokers zijn geregistreerd bij De Nederlandsche Bank of werken samen met een geregistreerde partij.

Waar moet je rekening mee houden voordat je Litecoin kopen gaat?

Een ding dat je echt moet weten is dat investeren in VeChain zeer risicovol is. De VeChain koers is erg volatiel en dat betekent dat de prijs snel kan stijgen of dalen. In tegenstelling tot traditionele aandelen is het in de crypto markt niet gek dat de koers met meer dan 10 procent verandert op 1 dag. De volatiliteit maakt het voor veel investeerders interessant om te investeren in VeChain, omdat je hier sneller resultaten behaalt.

Het beste moment om VeChain te kopenVervolgens is het altijd verstandig om goed onderzoek te doen naar het project waar je in gaat investeren. Koop VeChain niet omdat het aangeraden wordt door iemand, maar doe je eigen onderzoek. Mensen in de crypto scene kunnen betaald zijn om een bepaald project te promoten. Bekijk tijdens je onderzoek onafhankelijke bronnen en controleer of het team nog actief bezig is met marketing en het door ontwikkelen van het project.

VeChain kopen met iDEAL, Bancontact of creditcard is tegenwoordig zeer eenvoudig en hiervoor is geen technische kennis meer noodzakelijk. Waar je vroeger nog je eigen bewaarportemonnee (wallet) en software moest installeren, kan je nu alles regelen binnen 1 portaal. VET kopen is al mogelijk vanaf 1 euro, waardoor het instappen zeer laagdrempelig wordt.

Alleen veilige en betrouwbare VeChain brokers

Wij hebben onze selectie van betrouwbare VeChain brokers zorgvuldig samengesteld. Hierbij zijn reputatie, goede klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en lage kosten de belangrijkste factoren. Alle VET brokers leveren immers dezelfde tokens.

Alle brokers waarmee wij samenwerken zijn 100% Nederland, staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en staan onder toezicht. Je weet dus zeker dat ze betrouwbaar zijn, daadwerkelijk VET leveren en in het Nederlands ondersteuning leveren.

Houd rekening met de volgende punten als je gaat beleggen in VeChain:

 • Ook tijdens de aankoop van VeChain kunnen de prijzen schommelen.
 • Een broker brengt servicekosten in rekening voor de service die zij verlenen. Deze kosten zijn bij de koers die je ziet inbegrepen en worden vaak niet transparant getoond.
 • Alle getoonde bedrijven worden gezien als financiële instellingen en staan onder toezicht. Zij moeten een KYC uitvoeren om te weten wie jij bent en waar jouw vermogen vandaag komt. VeChain kopen zonder ID is dus nergens meer mogelijk.
 • Betalen met PayPal, Paysafecard of cadeaubonnen is tegenwoordig ook niet meer mogelijk (niet direct).

Hoe kies ik een geschikte broker voor het aanschaffen van VeChain?

Wij hebben de overzichten voor VeChain kopen voor je samengesteld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een keuze maken. Gelukkig hebben we in Nederland en België een ruime keuze als het om brokers aankomt. De volgende factoren spelen vaak een grote rol bij het kiezen van een geschikte broker:

 • Eerlijke servicekosten, het liefst zo laag mogelijk.
 • Geen onverwachte administratiekosten, blockchain kosten of transactiekosten.
 • Een mobiele app voor Android en iOS.
 • Een ruim assortiment.
 • Een goede klantenservice.

Neem bovenstaande punten mee bij het kiezen van een VET broker. Het aanmaken van een account is gratis, dus je kan altijd meerdere brokers proberen en het even aankijken. Bij alle brokers ontvang je een built-in wallet en een gebruiksvriendelijk portaal voor aankoop.

Heb je nog vragen over het investeren in VET, neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer weten over deze munt, bekijk dan onze VeChain (VET) pagina.

[wp-faq-schema title=”Veelgestelde VeChain Vragen” accordion=1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *