Skip to content

Trading Bot kopen

Ben jij klaar met handmatig handelen en wil je \’s nachts rustig kunnen slapen? Of heb je simpelweg geen tijd om te traden, vanwege je baan? Dan kun je kijken naar de mogelijkheid om geautomatiseerd te handelen met een cryptocurrency trading bot. Een trading bot kopen doe je niet zomaar, aangezien de investering in veel gevallen best flink is. Wij adviseren om goed onderzoek te doen naar de verschillende bots op de markt. Op onze website vind je verschillende trading bot reviews van verschillende partijen. Leuk feitje is dat er een aantal van Nederlandse bodem zijn! Op deze pagina zie je welke trading bots wij gereviewd hebben.

Waarom een trading bot kopen?

De overwegingen om een trading bot te kopen kan voor iedereen verschillend zijn. De cryptocurrency markt gaat 24/7 door, waardoor het onmogelijk is om continu te focussen op de grafieken. Ook willen de meeste mensen er geen dagtaak van maken om te handelen op cryptocurrency exchanges. Een ander groot voordeel van een trading bot kopen is dat een bot niet handelt met emoties. Als mens kun je eerder geneigd zijn op te panic sellen of op het hoogste punt te kopen. De bot doet alleen wat jij voorgeprogrammeerd hebt. Hierdoor pakt hij winst op bijvoorbeeld een vast percentage, terwijl jij kan denken om nog even te wachten. 

Trading Bot reviews

Nadelen van een trading bot kopen

Over het algemeen is de grootste nadeel van een trading bot kopen dat de bot volledig door de gebruiker ingesteld dient te worden. Veel mensen denken dat een bot direct uit de doos automatisch voor je gaat handelen. In de praktijk is dit natuurlijk niet zo. Als alle bots hetzelfde zouden handelen dan zou er geen markt zijn. Houd er dus mee dat je de bot volledig moet instellen naar jouw wensen. Bij de ene bot moet je meer instellen dan bij de ander. 

Bij sommige bots, zoals Cryptohopper, kun je strategieën kopiëren. Hierdoor is het een stuk toegankelijker voor mensen die direct willen beginnen.