Ontmoet het CryptoTips team

Ben je benieuwd wie dagelijkse content verzorgen op CryptoTips.eu? Bekijk hieronder het team.

Floor

Floor

Hoofdredacteur

Hoofdredacteur van Cryptotips.eu. Ze is begin 2017 begonnen met het interesseren in cryptocurrency en hier nooit meer mee gestopt. Houdt zich vooral bezig met de laatste trends op cryptocurrency gebied, interessante nieuwsberichten en natuurlijk prijsanalyses.

Copywriter

Jorrit

Copywriter

Jorrit is op jonge leeftijd begonnen met het interesseren in de traditionele aandelenmarkt. In 2017 kwam hij voor het eerst in aanraking met cryptocurrency en sindsdien houdt hij in zijn vrije tijd de markt en alles daaromheen continu in de gaten. Voor CryptoTips schrijft hij als copywriter actueel nieuws omtrent cryptocurrency.

Copywriter

Mees

Copywriter

Mees schrijft als vaste copywriter over alles wat er speelt in de wereld van cryptocurrency. De laatste marktontwikkelingen, prijsanalyses, nieuws uit binnen- en buitenland, zolang het maar te maken heeft met cryptocurrency.

Copywriter

Jeroen

Copywriter

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun.