BitConnect Review

BitConnect is een zeer populair platform waar men de gelijknamige digitale valuta kan investeren, beleggen, uitlenen en kan verhandelen. Het doel van dit platform is niet alleen om dit op één plek te kunnen doen, maar ook om gebruikers te leren investeren en de voordelen hiervan te laten inzien. BitConnect heeft een volledige community opgebouwd die zij met gebruiksvriendelijkheid en tutorials onderwijzen om een stabiele inkomen te kunnen genereren. BitConnect is een volledig decentraal cryptocurrency dat gemaakt is voor gewone burger. Door het decentrale systeem kunnen gebruikers volledig onafhankelijk zijn van grote bankwezen en andere instanties die de maatschappij controleren. Alle cryptocurrency die je genereert is van jou en je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten of abonnement kosten. Veel mensen denken dat de services van BitConnect onbetrouwbaar zijn of dat dit bedrijf een scam is en mensen oplicht. In ons artikel zullen wij dieper ingaan op de services van dit bedrijf en welke voordelen dit kan bieden. Na het lezen van onze review kun je zelf nagaan of BitConnect betrouwbaar is.

ribbon

Join volledig gratis ons BitConnect team

Profiteer van vele voordelen zoals Cashback op je eerste investering, hulp bij problemen en uitgebreide instructievideo's.
Activeer Korting
Altijd Geldig

Via ons kun je je aanmelden voor het BitConnect programma om bijvoorbeeld BitConnect uit te lenen of om Bitcoin om te zetten in BCC. Wij ontvangen percentage over jouw inleg als je gebruikt maakt van onze code. Hiermee onderhouden wij onze website en zorgen dat er nieuwe reviews toegevoegd worden. 

BitConnect uitlenen tegen een rente

Met het BitConnect programma kun je geld verdienen door je BCC uit te lenen tegen een variabele rente. Hierbij ontvang jij dagelijks winst in de vorm van BCC dat gerealiseerd wordt door het handelen met BitConnect. Het enige wat jij hoeft te doen is een zelf bepaalde bedrag ter beschikking stellen aan BitConnect. BitConnect handelt met jouw geld en betaalt vervolgens gegarandeerd dagelijkse rente uit. Het is afhankelijk van het beginbedrag hoe snel je je geld terugverdiend. Op de website kun je met de Bitcoin volatility software de volledige historie van de gegeven rentepercentages inzien. Vergelijk dit maar eens met de percentages die je op dit moment krijgt van je bank. Met de speciale calculator kun jij zien hoelang het duurt, voordat jij je investering terug hebt en start met het verdienen van geld.

Klein voorbeeld: Als je $200 dollar investeert en een gemiddelde rentepercentage hebt van 1,08% dan heb je over 93 dagen je volledige investeringsbedrag terug. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de rentepercentage dat gegeven wordt in de toekomst.

Om extra winst te maken met je leningen kun je je winst herinvesteren in plaats van uitbetalen. Zo wordt je initiële investering steeds groter en groeit je winst exponentieel. Wij hebben een speciale methode om door middel van compound interest zeer veel geld op langer termijn te genereren. In onze speciale gratis BitConnect spreadsheet dat verkrijgbaar is in het Nederlands en Engels kun je jouw berekeningen invoeren en gemakkelijk zien wat je kunt verdienen.

BitConnect: Ontvang cashback wanneer je investeert in BitConnect

Download gratis BitConnect lending spreadsheet

4.54.5 van de 5 sterren (2 beoordelingen)
Uitstekend50%
Goed50%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Contactgegevens:
BITCONNECT LTD
Park St, Ashford
TN24 8EZ
Verenigd Koninkrijk

bitconnect.co/contact-us/
facebook.com/bitconnect.co/
@bitconnect
Bitcoin
Vergelijkbaar:

Nederlands

Download volledig gratis onze BitConnect rekenhulp om te zien hoe snel je door te herinvesteren geld kunt verdienen

English

Download our free BitConnect spreadsheet for lending BCC to see how much you can earn with re-investing your BCC.
 

Het enige wat je nog hoeft in te voeren is je startkapitaal (standaard $500) en je rente (standaard 0,90). Je zult zien dat je na verloop van tijd steeds sneller en steeds meer kunt herinvesteren en dat de winsten exponentieel toe zullen nemen. Hoe hoger het startkapitaal des te sneller je zult gaan verdienen. Minimale inleg bedraag $100 en iedere storting of herinvestering moet een rond bedrag zijn. Bij hogere stortingen krijg je extra rentepercentages als bonus, waardoor je nog sneller geld kunt verdienen met het uitlenen van BitConnect.

BitConnect coin staking

Een andere methode om geld te verdienen met BitConnect is door middel van Coin staking. Dit houdt in dat je geld kan verdienen aan de rente door simpelweg de BitConnect coin te houden. Hiervoor moet je uiteraard beschikken over BCC en je hebt de speciale Desktop wallet software nodig. Door BCC in je desktop wallet te bewaren help je mee de beveiliging van het netwerk te onderhouden. Des te meer BCC je in bezit hebt des te meer het op gaat leveren. Deze vorm van ‘minen’ heet Proof of Stake en wordt bepaald door de hoeveelheid coins die je bezit. In onderstaand tabel kun je zien wat de rentes zijn en kun je bereken hoeveel jij kunt verdienen met de hoeveelheid coins die jij hebt.

BitConnect Proof of Stake rente tabel

Overige eigenschappen van BitConnect

Uiteraard kun je via het platform gemakkelijk je BTC omzetten in BCC en andersom. Daarnaast kun je ook je winsten laten uitbetalen in je Bitcoin wallet. De BitConnect prijs wordt bepaald door vraag en aanbod, net zoals iedere andere cryptocurrency. Er kunnen nooit meer dan 28 miljoen BCC bestaan, wat op later termijn zorgt voor schaarste en verhoging van de waarde. De blockchain is volledig publiek en inzichtelijk gemaakt, zodat iedereen de herkomst van de coin kan achterhalen. De coin kan gemined worden met speciale software en hardware wat ervoor zorgt dat er meer BCC in roulatie komen. Als jij beschikt over zulke software en hardware dan kun je door middel van mining extra geld verdienen door deze uit te lenen of te staken.

BitConnect betrouwbaar

Na het lezen van ons artikel kun je zelf bepalen of dit bedrijf betrouwbaar is. Wij maken gebruik van de services van BitConnect en zullen jullie in onze blog op de hoogte houden van winsten. BCC heeft inmiddels een grote gebruikersbestand opgebouwd en er zijn al meer dan 5 miljoen coins gemined. BitConnect is een makkelijke manier om geld te verdienen, maar dat gaat niet op de een op andere dag. Het is een lange termijn investering waar je geduld voor moet hebben. Daarnaast is de winst volledig afhankelijk van de percentage dat gegeven wordt en niemand kan zeggen wat deze percentages in de toekomst zijn. Als je start met het investeren van $ 100 dan is het een relatief kleine investering om de services van BitConnect te proberen.

Geld verdienen door je BCC uit te lenen, te staken of te traden

Bonus rentes bij hogere investeringen die te realiseren zijn door te herinvesteren

Terugverdientijd van ongeveer 90 dagen

15 oktober 2017

Dank voor deze post. Een hoop nuttige informatie voor de beginnende gebruiker! Ik lees een hoop over het feit dat dit een ponzi scheme zijn en dat hoe eerder je er bij bent hoe veiliger het voor je is. Is het nog steeds een goed moment (lees redelijk veilig) om in te stappen? Alvast bedankt!

Daan

10 september 2017

Ben begonnen met een investering van $ 200 en houd mij netjes aan jullie excel sheet. Tot nu toe gaat alles goed en kan ik bijna om de dag een herinvestering doen. Ben voor mijzelf even een moment aan het bedenken om te stoppen met herinvesteren en het geld zelf te houden. Maar ik houd ook de optie voor ogen om bijvoorbeeld de helft te herinvesteren en de andere helft om te zetten naar BTC.

Fonke

Vertel ons wat jij van BitConnect vindt.