Skip to content

Bitvavo Affiliate Code: €20 gratis crypto en €10.000 gratis handelen in 2024

Voer onderstaande Bitvavo Affiliate code in tijdens het registreren van je account en ontvang 20 euro gratis cryptotegoed (exclusief via ons). Handel daarnaast de eerste €10.000 commissievrij op het platform (ter waarde van 25 euro).

431F1F

Of klik hier om je via de browser te registreren.

Bewijs 20 euro bonus affiliate code
Bewijs 20 euro bonus in 2024
Bitvavo Affiliate Code431F1F
Bonus

€ 20 gratis cryptotegoed.

Handel de eerste 10.000 euro zonder commissie.

GeldigheidGeldig tot en met 7 dagen na registratie.
VoorwaardenAlleen voor nieuwe accounts. Voor de 20 euro bonus dien je eerst een storting te doen van 10 euro.

De Affiliate Code is geldig in April 2024 en kan alleen worden toegepast voor nieuwe accounts. Het is achteraf helaas niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de bonus, ook niet door contact op te nemen met de klantenservice of een nieuw account aan te maken.

Bitvavo is de marktleider op het gebied van cryptovaluta in Nederland en België. De afgelopen jaren zijn zij hard gegroeid door de laagste handelskosten van Europa aan te bieden. Dit heeft Bitvavo gerealiseerd door een broker en exchange in 1 aan te bieden. Momenteel biedt Bitvavo meer dan 200 verschillende cryptomunten aan die eenvoudig aangekocht kunnen worden met iDEAL, Bancontact, PayPal en creditcard.

Andere voordelen van Bitvavo zijn dat je via het platform je crypto kan staken, via de app kan handelen, je wallets verzekerd zijn en dat ze geregistreerd zijn bij De Nederlandsche Bank. Wil je meer weten over Bitvavo, bekijk dan hier onze uitgebreide recensie.

Welke bonus ontvang ik met de affiliatecode?

De Bitvavo affiliatecode geeft jou recht op 20 euro gratis cryptotegoed. Dit wordt direct bijgeschreven op jouw eurobalans als je minimaal 10 euro stort. Daarnaast mag je tot €10.000 gratis verhandelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro aan transactiekosten.

Overzicht kortingen:

  • Welkomstbonus: Nieuwe gebruikers die de affiliate code gebruiken, ontvangen een welkomstbonus van €20 in crypto. Dit bedrag wordt direct bijgeschreven op hun eurobalans na een storting van minimaal €10 en het gebruik van de kortingscode.
  • Commissievrij handelen: Naast de welkomstbonus mogen nieuwe gebruikers de eerste €10.000 commissievrij handelen op het platform. Dit betekent dat ze geen handelskosten hoeven te betalen voor hun eerste €10.000 aan transacties. Dit komt neer op een besparing van maximaal €25 aan transactiekosten.
  • Extra Promoties: Bitvavo biedt soms extra promoties aan, zoals een extra bonus voor gebruikers die hun crypto van andere platforms zoals OKX of Binance overzetten naar Bitvavo.

Dus met de Bitvavo affiliate code: 431F1F ontvang jij in 2024 20 euro gratis crypto en mag je €10.000 gratis crypto verhandelen (t.w.v. 25 euro).

Let op: als je geen affiliatecode van Bitvavo gebruikt dan ontvang je geen welkomstbonus of commissievrij handelen. Het is achteraf niet mogelijk om een kortingscode toe te voegen.

Voorbeeld hoe de affiliate code werkt

Stel je voor, je bent nieuw bij Bitvavo je installeert de app met de affiliate code: 431F1F om gebruik te maken van de welkomstbonussen. Bitvavo is als cryptoaanbieder geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en moet daarom een identiteitsverificatie uitvoeren om te kijken wie jij bent. Als je hier klaar mee bent dan kan je een storting doen van 10 euro om aanspraak te maken voor de 20 euro bonus. Na de 10 euro storting ontvang je 20 euro in jouw account. Dit kan je vervolgens commissievrij omzetten naar één of meerdere crypto’s naar keuze.

Werkende affiliate codes in 2024

Overzicht van verschillende Bitvavo affiliatecodes die werken in 2024. Je kan zelf kiezen welke code je gebruikt en de daarbij horende welkomstbonussen.

WelkomstbonusAffiliate code
20 euro gratis en € 10.000 gratis traden (0% commissie) 431F1F
20 euro gratis CRYPTO
 € 1.000 gratis traden CRYPTO101
 € 10.000 euro gratis traden TRADE

Hoe ontvang ik de bonus met de Bitvavo Affiliate code?

Bitvavo Affiliate CodeJe kan de affiliate code handmatig invoeren in de app. Dit doe je door de volgende stappen uit te voeren:

  • Download de Bitvavo app in de Google Play Store of App Store.
  • Open de app.
  • Klik op Aanmelden.
  • Voer je echte naam in en klik op Doorgaan.
  • Voer je e-mailadres in.
  • Voer de volgende Affiliate code in: 431F1F
  • Klik op Doorgaan.

Je account is vervolgens geregistreerd en je hoeft alleen je e-mail te bevestigen. Wanneer je geen gebruikmaakt van de app dan kan je op deze link klikken om gebruik te maken van de bonus.

YouTube video

Wat is een Bitvavo Affiliate Code?

De Affiliate Code is: 431F1F. Je kan deze code invoeren tijdens het registreren van een nieuw account om een bonus te ontvangen.

Ontvang ik een bonus?

Jazeker, door de affiliate code in te voeren ontvang je 20 euro als startkapitaal. Daarnaast mag je maar liefst 10.000 euro commissievrij verhandelen op de beurs.

Wat zijn de voorwaarden?

De voorwaarden zijn dat de bonus alleen geldt voor nieuwe accounts. Daarnaast is de bonus 7 dagen na registratie geldig. Voor de 20 euro bonus moet je minimaal 10 euro storten.

Mag ik mijn eigen code ook delen?

Ja, zodra je een geregistreerde gebruiker bent van Bitvavo, krijg je je eigen affiliate code die je kunt delen met vrienden en familie. Wanneer zij zich registreren met jouw Bitvavo code, kunnen zowel jij als zij profiteren van de voordelen van het affiliate-programma.

Hoe activeer ik de Bitvavo affiliate code?

Tijdens het registratieproces op Bitvavo is er een veld waar je de affiliate code kunt invoeren. Voer de code "431F1F" in dit veld in en voltooi de registratie. Zorg ervoor dat je een storting doet van minimaal €10 om de welkomstbonus te ontvangen.

Is Bitvavo een betrouwbaar platform?

Bitvavo is een betrouwbaar platform en is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Dit biedt extra zekerheid en vertrouwen voor zijn gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *