Skip to content

7 Comments

  1. jan bosma
    22 februari 2021 @ 04:22

    Let op: graag datum van de artikels erbij zetten, nu weet je niet hoe oud de informatie is en lees ik het niet.

    Ik kijk komende dagen hier weer of er een datum bij staat (of in het artikel zelf bovenaan/onderaan). Graag voortaan dit zo aanpassen bij elk artikel. Hiermee jaag je mensen weg van je site. Ik zeg het maar even heel direct, no offense 🙂

    Mocht ik het over het hoofd gezien hebben, dan excuus.

    Reply

    • CryptoTips.eu
      22 februari 2021 @ 09:57

      Bij nieuwsartikelen worden de datums erbij geplaatst, maar bij dit soort berichten niet. De vraag van een Coinbase alternatief wordt beantwoord, en dat antwoord is nog steeds relevant. Ik zie daar eerlijk gezegd de meerwaarde niet van aangezien de informatie nog relevant is.
      Maar ik waardeer je feedback wel, en vind het bij artikelen waar een tijd/datum relevant is, zoals een nieuwsbericht, wel belangrijk.

      Opmerking: ik had een foutje gemaakt in mijn reactie en later aangepast.

      Reply

      • Gerard H.
        25 februari 2021 @ 21:59

        Dit kan -gezien onderdelen v/d inhoud- niet beschouwd worden als een handleiding. Dat is een onjuiste voorstellingen van zaken. Zo is alleen deze tekst, “Bitvavo scoort op alle vlakken beter dan Coinbase”, op zich al een bewijs hiervan.

        Een ‘handleiding’ dient tijds-onafhankelijk te zijn (daargelaten typo’s en errata e.d.).

        Graag wijzigen in nieuws artikel cq. gewoon artikel.
        Op deze wijze is het niet geschikt als leesbare website voor mij.

        NB Ik vermeld dit als constructieve kritiek , ik kijk graag op websites als die van jullie, dus keep up (and better :-)) the good work !

        Reply

        • CryptoTips.eu
          26 februari 2021 @ 10:11

          Bedankt voor je feedback, wordt uiteraard gewaardeerd. Excuus, in mijn vorige reactie sprak ik over een handleiding, maar het is meer een artikel dat een vraag beantwoord. Dit heb ik dus aangepast.

          Het artikel beantwoord de vraag of er een Coinbase alternatief is, en dat is er. Dit alternatief blijft naar mijn mening relevant of het nou 2020, 2021 of 2022 is.
          Een nieuwsartikel moet nieuwswaarde hebben, dat heeft dit artikel niet en zodra het niet meer relevant is, werk ik het artikel bij. Ik ben het wel met je eens dat informatie in het artikel wellicht veranderd kan zijn, zoals het aanbod of misschien de kosten, maar is daar een datum voor noodzakelijk? Dus m.a.w. verandert dat het antwoord op de gestelde vraag? Ik heb naar aanleiding van je reactie wat wijzigingen aangebracht in het artikel, waarvoor dank. Hij is nu dus 2021 proof.

          Wat betreft de onafhankelijkheid, Bitvavo is op alle vlakken naar mijn mening beter voor een Nederlandse of Belgische investeerder, het is goedkoper, een groter aanbod, geen Amerikaans bedrijf (dus je data is blijft in NL), ze bieden allebei een wallet verzekering, naadloze integratie met Nederlandse banken en je krijgt ondersteuning in het Nederlands. Dit wordt allemaal uitgelegd in de tekst. Maar feit blijft, dit is mijn mening, die je natuurlijk niet hoeft op te volgen.

          Reply

  2. jan bosma
    22 februari 2021 @ 04:24

    Ik vind het jammer want de site lijkt me verder ok, Maar zonder datum is het vrij zinloos voor mij en velen . De situatie verandert zo snel in deze trading-/crypto wereld. Vandaar.

    Reply

    • Sonja de Bruin
      25 februari 2021 @ 22:06

      Jan, ik ben het niet met je eens. In de crypto-wereld verandert niet zo snel iets. Vaak blijft het vele tientallen jaren hetzelfde. Dus informatie is automatisch actueel. Net als het leven zelf 🙂

      Goed werk Cryptotips ! Goed bezig…

      Reply

      • CryptoTips.eu
        26 februari 2021 @ 10:11

        Bedankt Sonja voor je feedback, wordt ook gewaardeerd. (Zowel positief of negatief hoor!)

        Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *