Actuele Ripple koers

De Ripple coin is op dit moment één van de meest onderwaardeerde coins en verkrijgbaar voor nog geen 20 eurocent. Onze verwachting is dat deze coin in de toekomst in waarde zal gaan stijgen, door de vele voordelen die het Ripple netwerk en coin biedt. De Ripple coin staat al een lange tijd op positie 4 in de ranglijst van coins met de hoogste marktwaarde. Alleen Ethereum, Bitcoin Cash en Bitcoin staan boven Ripple. Op deze pagina kun je de actuele waarde van Ripple bekijken en hierop acteren. De wisselkoersen van Ripple, maar ook cryptocurrency over het algemeen, kunnen zeer sterk schommelen. Dit maakt het interessant om een crypto te kopen wanneer deze een lage waarde heeft en deze weer te verkopen bij een hoge waarde. Het verschil is dan je winst. De schommelende waardes kun je op deze pagina nauwlettend in de gaten houden.

In bovenstaande grafiek staat de volledige historische waarde van Ripple en kun je terugkijken tot de eerste Ripple op de markt kwam. De grafiek haalt haar data van de vijf bekendste en grootste exchanges van dit moment, waarbij de getoonde waardes het gemiddelde is van alle exchanges. De grafiek is volledig interactief en je kunt gegevens selecteren en aanklikken om extra data te bekijken. De data is afkomstig van CryptoCompare en laat de actuele koers zien van XRP. De data die CryptoCompare vergelijkt is afkomstig van grote internationale exchanges. De grafiek wordt automatisch en direct bijgewerkt, waardoor het mogelijk is om live de XRP koers te bekijken.

Stel de grafiek zo in dat je alle historische Ripple gegevens kunt bekijken of bekijk wat Ripple de laatste half uur heeft gedaan. Aan de hand van historische data of nieuwsitems kun je wellicht het gedrag van deze coin voorspellen. Wij laten standaard de koers zien op basis van de euro, maar het is uiteraard ook mogelijk om dollars te selecteren.

De getoonde values kun je vergelijken met de verschillende brokers die Ripple verkopen, zoals Litebit. Zo kun je zien hoeveel fee je ongeveer betaalt en waar je het goedkoopste uit bent.