Skip to content

Cryptocurrency koersen live

Realtime cryptocurrency koersen van de meest bekende cryptocurrency’s. Iedere munt heeft zijn eigen koerspagina waarop de live waarde van de koers wordt getoond. De gegevens worden real-time opgehaald en zijn dus actueel. Het is ook mogelijk om de volledige historische koers van de munt in te zien. Dit kan door gebruik te maken van de interactieve grafiek. Alle koersen zijn beschikbaar in euro en dollar.

Real-time live cryptocurrency koersen

Cryptocurrency koersenBekijk de volledige historie van jouw favoriete munt om goed onderzoek te doen naar een project en een weloverwogen keuze te maken. De cryptocurrency koersen kunnen gebruikt worden voor technische analyses of om patronen te herkennen. Wij ontvangen onze data uit meerdere externe bronnen. Voor de koersgrafieken wordt over het algemeen de data van Bitvavo gebruikt. Dit is alleen het geval wanneer de exchange de munt zelf op de website aanbiedt. De grafiek maakt het mogelijk om de volledige historie tot aan de eerste notering terug te kijken. Bij de interactie grafiek kan je zelf bepalen of je 1 dag, 7 dagen of 30 dagen terugkijkt. Een handige functie is dat je ook YTD kan selecteren, waarmee je de prestaties vanaf het begin van het huidige jaar kan bekijken.

De overige live data is afkomstig van CoinCompare. De website brengt de cryptocurrency koersen van vrijwel iedere munt in kaart. Wij tonen meerdere grafieken die afkomstig is van de deze bron. Zo kan je naast de huidige prijs, de prestaties van het afgelopen 24 uur, de afgelopen week en maand bekijken. Dit wordt in een percentage uitgedrukt. Ook is inzichtelijk gemaakt met welke prijs de munt is geopend, wat vandaag het hoogste en laagste prijs is geweest en wat de laatst bekende prijs is.

Het volume wordt daarnaast ook getoond van het afgelopen 24 uur en de totale marktkapitalisatie. Handig van de widget is dat je eenvoudig kan switchten tussen euro en dollar.

In de tabel van de historische cryptocurrency koers prijzen kan je de prijzen, het volume en het percentuele verschil van afgelopen week bekijken. Deze informatie is handig om trends of patronen de herkennen op korte termijn.

Wij tonen meer dan alleen de cryptocurrency koersen

Op deze pagina kan je de gewenste cryptocurrency koers naar keuze kiezen van Bitcoin of tientallen verschillende altcoins. Klik op de afbeelding en je wordt direct naar de speciale pagina geleid. Ons doel is om voor iedere koers een aparte pagina aan te maken, om op die manier alle benodigde informatie op 1 pagina te tonen. Hier doen wij dan ook ons uiterste best voor. Mocht je gegevens missen, laat het ons gerust weten. Feedback is meer dan welkom.

De individuele koerspagina’s zijn met zorg opgesteld en laat niet alleen de laatst bekende prijs zien. Op de pagina’s krijg je ook meer informatie over het project en het koersverloop. De hierbij aan de geschiedenis van de cryptocurrency koersen en eventueel de toekomstige verwachtingen. Er zijn veel factoren die invloed uitoefenen op de koersen, dus het is handig om alle informatie bij elkaar te hebben.

[wp-faq-schema accordion=1]