Trader verdient 2 miljoen met een inleg van €85 met nieuwe Solana memecoin Silly

Last Updated on 31 december 2023 by CryptoTips.eu

Memecoins begonnen als grap tijdens de eerste jaren van cryptomunten. Dogecoin werd in 2013 eigenlijk ontwikkeld om te lachen met de speculatieve natuur van cryptomunten, die in die tijd erg volatiel waren. Echter, doordat de munt met de afbeelding van een Shiba Inu erg populair bleek, is de munt blijven bestaan. Vele memecoins zijn sindsdien geboren en bijna evenveel zijn gecrasht. Diegene die overblijven zijn vrij zeldzaam.

Sindsdien zijn memecoins niet meer weg te denken uit de wereld van crypto. Dit jaar zagen we Bonk, Pepe en vele anderen. Tijdens de bull run van 2020 en 2021 ging het vooral om Shiba Inu en natuurlijk vooral Dogecoin.

Echter, als Wall Street meer zal investeren in crypto volgend jaar (door de mogelijke lancering van een Bitcoin ETF) en de autoriteiten duidelijke regels zullen eisen, dan is het niet denkbeeldig dat memecoin ontwikkelaars niet meer zullen mogen investeren in hun eigen producten.

Advertentie.

Silly

Volgens geruchten op het internet is dat exact wat deze maand gebeurde toen een belegger maar liefst 2 miljoen verdiende met een inleg van amper 85 euro. Net als bij Bonk (dat eerder deze maand 100% hoger ging in één dag), was het alweer een Solana memecoin, deze keer genaamd Silly.

De anonieme belegger in kwestie kocht Silly reeds 5 minuten nadat het aangeboden werd voor trading. Hij gebruikte 1 Solana munt, op dat ogenblik zo’n 85 euro waard, en kocht 43 miljoen Silly.

Na 22 dagen keek hij aan tegen een fenomenale winst en besloot hij om reeds $500,000 in te cashen. De overige munten zijn nog steeds anderhalf miljoen dollar waard.

Veel commentatoren op sociale media denken echter dat dit geen toeval is en dat de anonieme koper eigenlijk de ontwikkelaar van de munt is.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]