Bitrush Review

Bitrush is een Nederlandse broker voor cryptocurrency uit Amsterdam en is sinds 2014 actief op de markt. Via de website kun je vijf populairste cryptovaluta kopen en verkopen en deze gemakkelijk afrekenen met iDEAL of Bancontact. Bitrush heeft het zeer eenvoudig gemaakt om cryptocurrency aan te schaffen of te verkopen, helemaal voor beginners of gebruikers die geen tijd hebben om cryptocurrency bij een exchange aan te schaffen. Bitrush richt zich niet alleen op Nederlandse of Belgische gebruikers, maar breidt zich uit om heel Europa te voorzien van een makkelijke manier om cryptocurrency te kopen. De website is volledig vertaald in het Engels, Duits en Italiaans en hier worden in de toekomst nog vele andere talen aan toegevoegd. Wij hebben in het verleden zelf cryptocurrency aangeschaft via Bitrush.nl en kunnen verifiëren dat Bitrush betrouwbaar is. Vergeet niet om onderaan de pagina je eigen ervaring achter te laten met deze broker.

Bitrush Coupon 1% korting op alle cryptocurrency

Profiteer direct van 1% korting op Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Bitcoin Cash.
freeman
Bekijk Code
Altijd Geldig

Cryptocurrency assortiment van Bitrush

Het assortiment van Bitrush bevat op dit moment de top vijf populairste coins, namelijk Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin en Dash. Deze coins vormen samen ook de top 5 cryptocurrency met het grootste marktaandeel (met uitzondering van Ripple, deze hoort ook in dit rijtje thuis). Het is dus niet gek dat Bitrush alleen deze coins aanbiedt. Wij sluiten zeker niet uit dat het assortiment spoedig wordt bijgewerkt met nieuwe coins, zodat je deze gemakkelijk via iDEAL of Bancontact kunt aanschaffen. Om cryptocurrency te kopen via Bitrush moet je zelf beschikken over een wallet (digitale portemonnee) om je crypto te beheren. Zorg er dus voor dat je voor aankoop beschikking hebt over de juiste wallet dat bij de desbetreffende coin hoort.

Cryptocurrency kopen en verkopen bij Bitrush

Doe alvorens je gaat investeren in cryptocurrency eerst zelf goed onderzoek in welke coin(s) je wilt gaan investeren. Ga voor jezelf na of het een goede investering is en of je er naar verloop van tijd winst mee kan genereren. Op de website van Bitrush zie je een overzicht van de top vijf cryptocurrencies van dit moment die je eenvoudig kunt kopen en verkopen.

Het kopen van cryptocurrency

Bitrush Bitcoin kopenBitrush controleert continu de marktprijs van de coins en past haar prijs hierop aan. De prijs verschilt dus op ieder moment van de dag, waardoor je altijd een eerlijke prijs betaalt gebaseerd op de actuele marktprijs. Nadat je gekozen hebt voor welke cryptovaluta je wilt gaan, kun je aangeven hoeveel je wilt besteden. Je kunt dit aangeven door simpelweg het bedrag in euro’s op te geven of door het aantal coins op te geven. Je kunt ook een gedeelte van een coin kopen, dit hoeft niet per se een rond getal te zijn. Op het plaatje zie je dat wij een halve Bitcoin hebben geselecteerd om te kopen. Wij hebben voor het kopen van cryptocurrency een speciale Bitrush Coupon, waarmee je nog eens 1% extra korting krijgt op je aankoop. Deze coupon kun je toepassen door op Coupon gebruiken te klikken. De gewenste betaalmethode is eenvoudig te kiezen door op het logo te klikken. Je kunt op dit moment betalen met iDEAL, Bancontact (België), MyBank (Duitsland) en creditcard. Als laatste hoef je alleen nog maar je Bitcoin wallet adres op te geven en vervolgens kun je je bestelling bevestigen.

Het verkopen van cryptocurrency aan Bitrush

Litecoin verkopen via BitrushBij Bitrush kun je niet alleen cryptovaluta kopen, maar deze ook verkopen. Als jij vindt dat je voldoende winst hebt gemaakt met je cryptocurrency en dit graag wilt omzetten in euro’s dan kun je besluiten om je crypto te verkopen. Bitrush berekent automatisch de prijs die zij voor de desbetreffende crypto willen geven. De prijs is uiteraard gebaseerd op de huidige marktprijs, maar zal een stuk lager zijn dan de huidige aankoopprijs. Ook de verkoopprijs wordt continu bijgewerkt, zodat je zeker weet dat je een eerlijke prijs krijgt voor je crypto. Het verkopen van je crypto is simpel en je wordt uitbetaald op je bank. Je geeft eerst aan hoeveel je van welke coin wilt verkopen. In dit voorbeeld hebben wij 2 Litecoins geselecteerd om te verkopen. Het Litecoin retouradres moet opgegeven worden, zodat Bitrush een adres heeft om de Litecoins terug te storten mocht er iets misgaan. Vervolgens geef je je IBAN-rekeningnummer en rekeninghouder op. Je ontvangt een bevestiging van je transactie per mail. Nadat je dit hebt opgegeven ontvang je een uniek adres van Bitrush om je cryptocurrency zo snel mogelijk naar over te maken.

Bitrush betrouwbaar om cryptocurrency te kopen of verkopen?

Bitrush is een jong bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam en al sinds 2014 actief is op de cryptocurrency markt. Sindsdien zijn zij hard aan het werk om het kopen en verkopen van cryptocurrency zo makkelijk mogelijk te maken voor consumenten. Al sinds de oprichting is de website een succes en hebben zij de afgelopen jaren vele klanten mogen helpen aan cryptocurrency. Wij hebben zelf in het verleden Ethereum gekocht via Bitrush en deze werd netjes geleverd en direct verstuurd. Het is dus zeker dat Bitrush betrouwbaar is en netjes de cryptocurrency levert.

Het bedrijf staat netjes ingeschreven in de Kamer van Koophandel: 56570384 en is onderdeel van Flexjobspot in Amsterdam. Het kantoor is te bezoeken op het volgende adres: Nieuwezijds Voorburgwal 334-2, 1012 RW Amsterdam. De klantenservice is vijf dagen per week telefonisch of via de mail bereikbaar voor vragen en support.

Aanbod van top 5 cryptocurrency via één platform

Gebruiksvriendelijke website, erg gemakkelijk voor gebruikers zonder technische ervaring

Bitrush accepteert iDEAL en Bancontact. Daarnaast is de voorraad volledig inzichtelijk

00 van de 5 sterren (0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Contactgegevens:
Bitrush – Flexjobspot 
Nieuwezijds Voorburgwal 334-2
1012 RW Amsterdam

+31 (0)20 233 7217
support@bitrush.nl
facebook.com/Bitrush.Hi/
iDEAL en Bancontact
GiroPay en Creditcard
Vergelijkbaar:
Assortiment:
Limieten (dagelijks):
Tot € 500 nummer verificatie
Tot € 2500 doc verificatie

Nog niet beoordeeld.

Vertel ons wat jij van Bitrush vindt.