Wall Street gigant bekent dat crypto winter voorbij is en Zuid-Korea pumpt alweer een altcoin

Last Updated on 25 oktober 2023 by CryptoTips.eu

Wat een maand oktober alweer voor Bitcoin. De geschiedenis herhaalt zich natuurlijk en oktober 2023 zal waarschijnlijk weer één van de beste maanden ooit worden voor Bitcoin. Daarom staat deze maand ook bekend als ‘uptober’ natuurlijk.

In Zuid-Korea wordt ondertussen via een systeem dat enkel kopen toelaat weer een kleine altcoin gepumpt, dus opgelet foor FOMO.

Advertentie.

Morgen Stanley

Analist Denny Galindo van zakenbank Morgan Stanley probeerde het zo goed als mogelijk uit te leggen aan klanten van de bank dat de crypto winter normaal gezien over is en dat het nu een goed moment is om te investeren, namelijk vóór de halving van volgend jaar.

Denny zei in het Morgan Stanley Wealth Management report dat:

Gebaseerd op de huidige gegevens geven tekenen aan dat de crypto-winter misschien voorbij is en dat de crypto-lente waarschijnlijk aan de horizon ligt.

Bitcoin is tot nu toe met ongeveer 100% gestegen sinds begin dit jaar.

Upbit

Waarschijnlijk herinnert u zich Loom nog wel. Deze kleine altcoin pumpte heel hard vorige week toen het Zuid-Koreanse cryptoplatform Upbit het mogelijk maakte om hem aan te kopen met Won, de lokale munt. Een paar dagen daarna stortte de prijs als een kaartenhuis in elkaar.

Zoals we toen reeds zeiden moet je wel steeds opletten voor Upbit listings, want dit heel grote cryptoplatform heeft wel heel speciale regels.

Gisteren lieten ze opeens de vrij onbekende kleine altcoin Mina toe voor trading. Jonge Zuid-koreanen die in crypto handelen konden zo een heel goedkope nieuwe munt aanschaffen. De eerste vijf minuten na trading mochten ze echter enkel kopen en niet verkopen. Je raadt al wat er gebeurde.

Mina ‘pumpte’ bijna 100% hoger in 1 dag. Let wel goed op als je deze deze munt aanschaft, want als een heel grote groep Zuid-Koreanen beslist om allemaal samen uit te stappen, dan kan het heel hard de andere kant opgaan.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]