Na Notcoin volgt Hamster Kombat, en deze Telegram crypto game heeft al 150 miljoen spelers

Last Updated on 17 juni 2024 by CryptoTips.eu

Een maand geleden lanceerde Telegram een eerste in-game coin, genaamd Notcoin, die je kon verdienen door een spel te spelen in de sociale media kanalen van Telegram. Dankzij het grote success van Notcoin steeg Toncoin, de officiële digitale munt van Telegram, naar een nieuw record.

Telegram CEO Pavel Durov heeft al een opvolger klaar en die lijkt nog groter te worden. Hamster Kombat zal binnenkort officieel voor handel worden gelanceerd na een airdrop. Het spel zelf heeft ondertussen al 150 miljoen spelers.

Advertentie.

Crypto platform

In het spel ben jij eerst een gewone hamster om daarna de CEO van een crypto platform te worden. Je dient de bekendheid van je site te doen groeien (misschien wil Durov kijken of iemand hem goede ideeën kan geven). Een goede CEO verdient zo Hamster Kombat coins, die dus binnenkort voor trading zullen worden gelanceerd.

Het YouTube kanaal van Hamster Kombat heeft al 23 miljoen volgers, de Twitter (nu X) account van het spel heeft 8 miljoen volgers. Ongelooflijke cijfers voor een online spel natuurlijk

Het success van Hamster Kombat komt er natuurlijk ook door de groei van Notcoin, de vorige in-game crpytomunt van Telegram. De cryptomunt van Notcoin werd gelanceerd op 16 mei en bereikte sindsdien al de top 50 van CoinMarketCap en een marktwaarde van 2 miljard dollar.

Toncoin probeert zo het success van Solana met zijn vele memecoins op een bepaalde manier te evenaren. We zijn benieuwd of het lukt.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]