Donald Trump verdient miljoenen met TRUMP cryptomunt

Last Updated on 26 februari 2024 by CryptoTips.eu

Voormalig Amerikaanse president Donald Trump kreeg honderden miljoenen aan boetes vorige week door de verschillende rechtszaken tegen hem. Een deel daarvan zou hij kunnen terugbetalen met de winst van de TRUMP cryptomunt, aangezien de developers van het project een groot deel van de memecoin aan hem schonken. En de MAGA (TRUMP) memecoin is de afgelopen weken spectaculair gestegen.

De wallet van Donald Trump ontving het TRUMP token toen het slechts 20 dollarcent waard was. Nu handelt MAGA (TRUMP) al voor zo’n $5.

De TRUMP munt is enkel verkrijgbaar via decentralized exchanges zoals Uniswap of Orca.

Advertentie.

Trump en crypto

Crypto speelt wel degelijk een rol in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Aan de Democratische kant zijn vooral Senator Elizabeth Warren en Minister van Financiën Janet Yellen erg tegen crypto. De Republikeinen zijn eerder voor crypto.

Eerder deze week werd Donald Trump door Fox presentatrice Laura Ingraham gevraagd of zijn oordeel over Bitcoin positiever geworden was door de jaren heen.

De voormalige Amerikaanse president legde uit dat hij nog steeds de Amerikaanse dollar prefereert maar met Bitcoin ‘kan leven’. Vroeger stond Trump erg vijandig tegenover Bitcoin maar aangezien zijn supporters cryptofans zijn, is hij dat ondertussen ook geworden.

Zo begon de voormalige president enkele jaren geleden zijn eigen NFT collectie en maakte hij daar flink wat winst mee.

Ondertussen is de TRUMP memecoin gestegen naar een all time high van $5 en heeft het campagneteam zo enkele miljoenen dollars aan winst gemaakt (op papier). Trump z’n totale crypto portfolio is volgens Arkham Intelligence zo’n 5,2 miljoen dollar waard. De TRUMP munt is zijn grootste holding met een waarde van $2,79 miljoen.

Zoals altijd, goed opletten met memecoins, deze zijn erg volatiel.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]