Last Updated on 10 januari 2024 by CryptoTips.eu

Litebit Referral Code In 2024

Met een Litebit Referral Code krijg je op dit moment geen extra welkomstbonussen of kortingen. In de toekomst wordt dit wel verwacht.

24104

Of gebruik deze link om een account aan te maken.

Litebit is wel geregistreerd bij De Nederlandsche bank en mag dus officieel cryptodiensten aanbieden in Nederland. Litebit is in 2023 gestopt met alle activiteiten. Alle klanten zijn overgezet naar Bitvavo.

Litebit Referral Code 24104
Bonus Geen
Uitbetaling N.v.t.
Voorwaarden Geen.

Als nieuwe gebruiker van Litebit heb je er niet zoveel aan om een Referral Code in te voeren. Normaliter krijg je bij crypto exchanges een extra korting of een startbedrag waarmee je kan handelen. Dit is bij Litebit niet het geval. Wel wordt verwacht dat er in de toekomst tijdelijke acties zullen worden uitgevoerd. Wanneer zo’n actie actief is, zullen wij deze pagina updaten.

Litebit is een Nederlandse partij en is gevestigd in Rotterdam. Op dit moment worden meer dan 90 verschillende cryptomunten aangeboden die eenvoudig gekocht en verkocht kunnen worden. Naast handel functies bieden zij ook crypto staking aan.

Als affiliate kan je tot wel 25% van de winst verdienen door je eigen referral code te delen met je vrienden of familie.

Als je lid wilt worden van dit platform, is de Litebit referral code 24104 in October 2024.

Hoe registreren met een Litebit Referral code?

Je kan een account aanmaken met een e-mailadres en wachtwoord.

Volg deze stappen om een account bij Litebit te registreren:

  • Ga naar de registratiepagina van Litebit.
  • Voer je voor- en achternaam in.
  • Voer je e-mailadres en wachtwoord in.
  • Voer bij Referral Code dit in: 24104
  • Neem de algemene voorwaarden en privacy statement door.
  • Klik op Account Aanmaken.

Verifieer je e-mailadres en daarna je telefoonnummer. Om te mogen handelen bij Litebit is een accountverificatie vereist. Hiervoor moet je je identiteit verifiëren. Daarna kan je vrij handelen op het platform.

[wp-faq-schema title=”Veelgestelde vragen over Litebit Referral Code” accordeon=1]