Skip to content

2 Comments

 1. Ben
  11 juni 2018 @ 00:01

  Hallo Cryptotips, als je op bitvavo Monero koopt, dan krijg je de navolgende tekst te zien: ‘Digitale valuta verzenden naar een externe wallet?U kunt wel digitale valuta kopen, verkopen en bewaren. U dient echter uw identiteit en telefoonnummer te verifiëren als u digitale valuta wilt verzenden.’ Ik vraag me daarom af in hoeverre de aankoop dan nog (‘Monero is een privacy coin die volledig anoniem verstuurd kan worden. Na het versturen van deze coin is deze niet meer te herleiden.’) anoniem is?

  Reply

  • CryptoTips.eu
   11 juni 2018 @ 10:10

   Hi Ben,

   De transactie van Bitvavo naar jouw wallet is dan inderdaad te herleiden, maar dat was het al doordat je betaald hebt met iDEAL. Zodra jij je transactie verstuurd naar de volgende bestemming via Monero GUI dan is de transactie niet meer te herleiden. Wat dan dus te zien is, is een transactie van Bitvavo naar jou, maar vervolgens is er niets meer te vinden.

   Als je deze gegevens liever niet opgeeft dan raad ik je aan om onder de € 100 te blijven bij Bitcoin Meester, dan hoef je alleen een iDEAL betaling te doen.

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *