Genesis Mining Review

Online Bitcoin en altcoins minen door het aankopen van contracten die automatisch starten met minen. Het klinkt haas te mooi om waar te zijn. Helaas zijn er in het verleden een aantal bedrijven geweest die op deze manier mensen hebben opgelicht en dit gebruikten als scam. Gelukkig hoort het bedrijf Genesis Mining niet in dit rijtje bedrijven thuis en kan je hier écht Bitcoin en altcoins minen door hashpower te kopen.

ribbon

Genesis Mining Actiecode 3% korting op alle contracten

Profiteer nu van 3% korting op alle contracten bij Genesis Mining. Bewaar de code goed, want je kunt hem meerdere keren gebruiken.
6LRqcU
Bekijk Code
Altijd Geldig

Het minen van cryptocurrency (letterlijk: delven) wordt gedaan om transacties op de blockchain te valideren en vast te leggen. Om te kunnen minen is speciale hardware noodzakelijk dat in staat is om de transacties vast te leggen. De hardware moet uiteraard draaien en dat kost stroom. Voor het valideren en vastleggen van transacties ontvangt de miner een beloning. Deze beloning kun je ontvangen als je een ingewikkelde rekensom oplost. Het oplossen van zo’n som wordt het vinden van een block op de blockchain genoemd. Het is afhankelijk van de algoritme en welke coin er gemined wordt om de hoeveel tijd er een block wordt gevonden en wat de beloning precies is. Hoe meer blocks er gevonden worden en hoe meer mensen starten met minen des te moeilijker het wordt om een block te vinden (en dus de rekensom op te lossen). Hierdoor gaat de difficulty (letterlijk: moeilijkheidsgraad) omhoog en kost het steeds meer rekenkracht om een block te vinden.

Vaak wordt er gemined in een pool (letterlijk: zwembad) waar meerdere mensen hun rekenkracht bundelen en samen rekensommen oplossen. De beloning wordt dan verdeeld over de mensen die in de pool zitten, afhankelijk van de rekenkracht die zij aangeboden hebben. Genesis Mining heeft dit in het groot gebouwd en heeft in IJsland zeer grote mining farm (mining boerderij) staan waar mensen online hashpower (rekenkracht) kunnen kopen. 

Genesis Mining Actiecode - 3% KORTING

Gebruik code: 6LRqcU

Online minen van Bitcoin en andere coins

Door het kopen van rekenkracht kun je bij Genesis Mining een coin naar keuze minen dat afhankelijk is van het algoritme dat je kiest. Op dit moment biedt Genesis Mining zeven verschillende contracten aan die ieder gebaseerd zijn op een verschillende algoritme. De aangeboden contracten zijn:

  • Bitcoin mining, gebaseerd op het SHA256-algoritme
  • Dash mining, gebaseerd op het X11-algoritme
  • Ethereum mining, gebaseerd op het Eth-hash algoritme
  • Litecoin mining, gebaseerd op het Scrypt-algoritme
  • Monero mining, gebaseerd op het CryptoNight-algoritme
  • ZCash mining, gebaseerd op het Equihash-algoritme

Voor ieder contract geldt dat er eenmalige investering vereist is voor de duur van het contract. Als je dus een tweejarig Ethereum mining contract aangaat dan hoef je dus maar 1 keer het aangegeven bedrag te betalen en is dit twee jaar geldig. De rekenkracht wordt aangegeven in de vorm van hashpower en dat wordt weer uitgedrukt in MH/s (megahash) of TH/s (terahash). Het aangaan van een mining contract kan in het menu Buy Hashpower en door het verschuiven van de slider kun je aangeven hoeveel hashpower je wilt hebben. Des te meer hashpower je selecteert des te hoger je opbrengsten zijn, maar de prijs wordt tegelijkertijd ook een stuk hoger.

De Bitcoin mining contract dat gebaseerd is op het SHA256-algoritme is voor onbepaalde tijd geldig. Dit houdt in dat je dit eenmalig kunt aanschaffen met één investering en dat deze geldig blijft totdat het niet meer winstgevend is voor Genesis Mining. Het kan dus zijn dat je jarenlang kan profiteren van dit contract en aan één stuk door kan door blijven minen. Het contract wordt stopgezet als het oplossen van de sommen te moeilijk wordt en het niet meer winstgevend is voor het bedrijf om deze service aan te bieden. De overige contracten zijn twee jaar geldig en worden automatisch stopgezet na twee jaar. De Ether mining contract wordt overgezet naar een ander algoritme als het niet meer mogelijk is om Ethereum te minen. Dit wordt waarschijnlijk het X11-algoritme om Dash te minen.

Hashpower kopen met creditcard of cryptocurrency

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt welk(e) contract(en) voor jou interessant zijn en hoeveel rekenkracht je wilt aanschaffen dan kun je overgaan tot aankoop. Het is bij Genesis Mining mogelijk om te betalen met creditcard of met cryptocurrency. Als je besluit om haspower te kopen met een creditcard dan worden de eerste 30 dagen de uitbetalingen vastgehouden. Dit heeft te maken met het feit dat creditcard-gebruikers het recht hebben om binnen 30 dagen de koop te ontbinden. De betalingen stapelen zich op en na 30 dagen ontvang je dan een gebundelde betaling van de afgelopen maand. 

Het is bij Genesis Mining ook mogelijk om te betalen met de volgende cryptocurrency: Bitcoin (BTC), Dash (Dash), Litecoin (LTC) en Dogecoin (DOGE). Je ontvangt na bevestiging van je bestelling een walletadres, waarnaar je het verschuldigde bedrag kunt overmaken. Hier heb je 30 minuten de tijd voor. Bij betaling met een digitale valuta worden je uitbetalingen niet vastgehouden en ontvang je direct (als de minimale uitbetalingsgrens bereikt is) je geminede cryptocurrency in je wallet.

 

Genesis Mining Actiecode - 3% KORTING

Gebruik code: 6LRqcU

Uitbetalingen ontvang je als de uitbetalingsgrens bereikt is. Als deze grens nog niet bereikt is dan worden de uitbetalingen bij elkaar opgestapeld, totdat de grens wel bereikt wordt. Bij Bitcoin ligt deze grens op 0.0015 BTC en bij Ethereum op 0.05 ETH. Bij Instellingen kun je je walletadres opgeven en worden je uitbetaling automatisch uitbetaald in je opgegeven wallet.

Het toewijzen van hashpower

Na aankoop van je contract start Genesis Mining direct met het minen van cryptocurrency met de standaard instellingen. Als je dus een Bitcoin contract hebt afgesloten dan wordt er direct begonnen met het minen van Bitcoin. Afhankelijk van het contract dat afgesloten is kunnen er meerdere verschillende coins gemined worden. Je kunt zelf de haspower toewijzen in het menu onderdeel Mining-Toewijzing. Er is een keuze uit meer dan 11 verschillende digitale valuta en je kunt zelf de percentage bepalen voor hoeveel procent je een bepaalde coin wilt minen. Wij raden je aan om dezelfde coin te minen waarvoor het algoritme bestemd is.

Genesis Mining betrouwbaar

Genesis Mining is een legitiem bedrijf dat al meer dan een half miljoen tevreden klanten heeft. Het bedrijf is al een ruime actief op de markt en heeft een zeer transparantie bedrijfsvoering. Zo kun je op de website de verschillende mining farms bekijken, vertellen zij wat ze doen en kun je het team volgen. Het is zelfs mogelijk om in IJsland de datacenters door middel van een livestream te aanschouwen. In de pers wordt er veel over dit bedrijf gesproken door grote mediabedrijven, zoals Motherboard, Quartz en Business Insider. Het bedrijf is actief op social media via kanalen, zoals Twitter en YouTube en geeft regelmatig updates over nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen. Ook binnen de cryptocurrency YouTube community wordt er veel over Genesis Mining gesproken en hebben veel leden cryptocurrency kunnen minen met dit bedrijf.

55 van de 5 sterren (3 beoordelingen)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Contactgegevens:
Genesis Mining Iceland ehf.
Borgartuni 27
105 Reykjavik
IJsland

contact@genesis-mining.com
facebook.com/GenesisMining
@GenesisMining
Creditcard
Bitcoin & Litecoin
Dash & Dogecoin
Vergelijkbaar:
Contracten:
Bitcoin mining (onbepaalde tijd)
Dash mining (2-jarig)
Ethereum mining (2-jarig)
Litecoin mining (2-jarig)
Monero Mining (2-jarig)
ZCash mining (2-jarig)
Algoritmen:
SHA256
X11
Eth-hash
Scrypt
CryptoNight
Equihash

Rekenvoorbeelden winstgevendheid van Genesis Mining

De winstgevendheid is uiteraard afhankelijk van een aantal factoren, zoals de huidige prijzen en de moeilijkheidsgraad van het vinden van blocks. Onderstaande rekenvoorbeelden zijn berekend op 12-08-2017 en is dan ook gebaseerd op de difficulty en de prijzen van dat moment. In de toekomst zal de difficulty hoger worden en de prijs van Bitcoin fluctueert erg sterk.

Contract Hashpower Winst Fee ROI
Bitcoin
Onbepaalde tijd
Hashpower: 2.5 TH/s
Kosten: $349
-3% korting: $339
Per dag: $1.87
Per week: $13.12
Per maand: $56.24
Per jaar: $684.30
Per dag: $0.73
Per week: $5.10
Per maand: $21.87
Per jaar: $266.11
180.82 dagen
Bitcoin
Onbepaalde tijd
Hashpower: 7.5 TH/s
Kosten: $1050
-3% korting: $1019
Per dag: $5.62
Per week: $39.37
Per maand: $168.73
Per jaar: $2,052.89
Per dag: $2.19
Per week: $15.31
Per maand: $65.62
Per jaar: $798.34
181.18 dagen
Bitcoin
Onbepaalde tijd
Hashpower: 20 TH/s
Kosten: $2600
-3% korting: $2522
Per dag: $15.00
Per week: $104.99
Per maand: $449.95
Per jaar: $5,474.36
Per dag: $5.83
Per week: $40.83
Per maand: $174.98
Per jaar: $2,128.92
168.15 dagen
Ethereum
Tweejarig
Hashpower: 15 MH/s
Kosten: $450
-3% korting: $437
Per dag: $1.20
Per week: $8.41
Per maand: $36.05
Per jaar: $438.60
Per jaar: $0 374.48 dagen
$877 totaal
2.76 ETH totaal
Ethereum
Tweejarig
Hashpower: 90 MH/s
Kosten: $2610
-3% korting: $2532
Per dag: $7.21
Per week: $50.47
Per maand: $216.30
Per jaar: $2,631.62
Per jaar: $0 351.18 dagen
$5262 totaal
16.56 ETH totaal
 
Bij de Bitcoin mining contract wordt er gerekend met een fee van 28%. Deze fee is uiteraard van de getoonde winsten afgehaald. Des te hoger de prijzen van de coins, des te sneller je je investering terug hebt. 
 

Genesis Mining Actiecode - 3% KORTING

Gebruik code: 6LRqcU

Als je met cryptocurrency betaalt en de koersen staan gunstig, dan profiteer je van extra korting!
 
Online minen zonder aanschaffen van speciale hardware en geen hoge energierekeningen

Eenmalige investering en geen periodieke betalingen, krijg iedere dag je winst uitbetaalt

Profiteer van extra korting met de Genesis Mining actiecode

23 november 2017

Bitcoin mining contracten zijn weer beschikbaar en heb ze direct gekocht.

Sjoerd

21 oktober 2017

Ik heb in de pre-sale bitcoin contracten gelukkig een Bitcoin mining contract kunnen kopen. Deze start al over een aantal dagen (31 oktober) en ben erg tevreden over mijn huidige bitcoin mining. Ik krijg om de drie dagen ongeveer 0.0019 BTC in mijn wallet gestort. Hoe meer bitcoin waard wordt des te meer wordt mijn 3-daagse payout waard. Ook is dit contract mijn leven lang geldig, dus krijg ik levenslang een bedrag uitgekeerd van genises mining. Vanaf 31 oktober wordt het aantal terahash verdubbeld dus krijg ik twee keer zo snel dit bedrag uitgekeerd. Een zeer tevreden gebruiker hier en kan niet wachten totdat er nieuwe mining contracten beschikbaar worden gesteld.

Damian

10 september 2017

Ik ben heel erg tevreden over mijn huidige contracten. Ik heb nu in totaal 3 contracten lopen: 1x 40 MH ether contract, waar ik ongeveer om de 5/6 dagen een uitbetaling van krijg. Dit contract is 2 jaar geldig. En ik heb een 2 TH bitcoin contract, waar ik ongeveer om de 4 dagen een uitbetaling van krijg. Het bitcoin contract is oneindig geldig. Ik wist alleen niet dat er promotiecodes in omloop waren, anders had ik zeker die extra korting gepakt. Ik heb deze pagina iig opgeslagen voor als ik nog eens ga upgraden en een code nodig heb!

Raimy

Vertel ons wat jij van Genesis Mining vindt.