Genesis Mining Promo Code van december 2017

Met een Genesis Mining Promo Code krijg je maar liefst 3% korting op alle contracten die je aanschaft. Gebruik code:

 
6LRqcU
 

Let op: deze code kan onbeperkt gebruikt worden en is geldig op het gehele assortiment. Zorg dat je de code goed bewaart of bookmark deze pagina (ctrl+D).

Deze speciale kortingscode voor Genesis Mining geeft recht op 3 procent korting op alle mining contracten. Na het invoeren van de code zie je direct hoeveel je bespaart en wat het totaalbedrag wordt. Deze code is uiteraard niet alleen in december geldig, maar ook de komende jaren. Er zijn vele websites in omloop die een hogere percentage beloven dan 3%, dit is helaas in de meeste gevallen niet waar. Alleen Genesis Mining zelf verspreid incidenteel een code met meer korting, dit is meestal rond de feestdagen of ter promotie van een nieuw algoritme/contract. Het speciale invoerveld voor de promo code wordt zichtbaar, nadat je het aantal hashpower hebt geselecteerd en verder bent gegaan naar het betaaloverzicht pagina.

Genesis Mining Promo Code veld

Afhankelijk van je browserinstellingen wordt dit veld in het Engels of in het Nederlands getoond. Zorg ervoor dat de code in zijn geheel wordt gekopieerd en geplakt in dit veld. De code is hoofdlettergevoelig en er wordt aangeraden om deze niet over te typen, maar te kopiëren en te plakken. Na het valideren van de code krijg je de melding: Promo code valid! You get 3% of discount

Hoe gebruik ik de Genesis Mining promo code?

Mocht je nog niet bekend zijn met deze dienstverlener lees dan onze Genesis Mining review. Om de code toe te passen dien je eerst grondig onderzoek te hebben gedaan naar wat je met dit programma kunt doen, hoeveel je wilt investeren en welke mining contract(en) je wilt aangaan.

  1.  In menu-onderdeel Buy Hashpower kun je selecten met welk(e) contract(en) je wilt gaan online minen en door middel van de slider kun je aangeven hoeveel hashpower je wilt kopen.
  2. Na het selecteren van de aantal hashpower kun je aangeven of je met creditcard, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin of Dash wilt afrekenen. Het maakt voor de code niet uit welke betaalmethode je kiest.
  3. Op de volgende pagina zie je het veld waar je de promo code in kunt voeren. Deze kun je herkennen aan de tekst Promo code/Actiecode.
  4. Voer hier de unieke Genesis Mining promo code in: 6LRqcU en wacht totdat de volgende tekst verschijnt: Promo code valid! You get 3% of discount. 
  5. In het betaaloverzicht zie je dat de code direct wordt toegepast en dat er direct 3% in mindering wordt gebracht.
  6. Na het accepteren van de voorwaarden kun je je bestelling afronden.

Het toepassen van de code is totaal niet moeilijk en is binnen enkele seconden gedaan.

Voor welke contracten geldt de code?

De code kan gebruikt worden voor ieder contract dat Genesis Mining aanbiedt en in de toekomst aan zal bieden. Het maakt dus niet uit welk algoritme je kiest of als je meerdere contracten combineert, je zult altijd profiteren van 3% extra korting. Belangrijk is ook om deze kortingscode goed op te slaan, zodat je deze volgende keer weer kunt gebruiken.

Waarom worden er zoveel promo codes verspreid?

Als je een beetje actief bent in de wereld van cryptocurrency dan zie je dat door veel gebruikers kortingscodes verspreid worden. In de reacties op websites of YouTube video’s vragen veel gebruikers of je hun code wilt gebruiken. Dit heeft te maken met de marketing strategie van Genesis Mining. Zij geven namelijk iedere gebruiker van het platform een eigen unieke code. Als deze code gebruikt wordt door een andere (nieuwe) gebruiker dan ontvangt de eigenaar van de code een bonus in de vorm van een hashpower upgrade. Deze bonus wordt bepaald door het aantal sales dat je hebt gegenereerd en varieert van 2,5% tot 6% van de totale aankoop. Je kunt jouw eigen code vinden in je dashboard onder My Account -> Affiliate. In ruil voor het gebruik van onze code stellen wij de reactie pagina onder dit bericht beschikbaar om jouw eigen code te plaatsen. Zo kunnen bezoekers van CryptoTips.eu ook jouw code gebruiken bij het aanschaffen van een nieuw contract.

Als jij zelf een website, YouTube of andere promotiekanaal hebt dan is Genesis Mining een leuke partner om mee samen te werken!

Help, ik krijg de melding Promo code not valid

Het komt soms voor dat je deze melding krijgt en dat kan verschillende oorzaken hebben. Wij hebben een stappenplan ontwikkelt hoe je verzekerd kan zijn van de 3% korting:

  1. Controleer of je de code goed en volledig hebt overgenomen. Wij raden aan om de code te kopiëren en te plakken in plaats van over te typen. De code is hoofdlettergevoelig!
  2. Indien de melding blijft verschijnen probeer dan nog een keer op Validate te klikken. Door een bug in het Genesis Mining systeem moet er soms een aantal keer op Validate geklikt worden.
  3. Als het nog steeds niet werkt probeer het dan over 10 minuten nog eens. De code 6LRqcU is altijd actief en altijd geldig op alle contracten.