Hashing24 Review

Hashing24 biedt een platform waar je online Bitcoin kunt minen door het aankopen van rekenkracht. Zij maken het voor iedereen mogelijk om met een kleine investering toch nog Bitcoin te minen. Hashing24 heeft geen grote mining farm in landen waar energie goedkoop is, zoals Genesis Mining dat wel heeft. In plaats van het bouwen van grote en dure mining farms huren zij rekenkracht van een grote miningpool: BitFury. De BitFury miningpool is goed voor bijna 3% van alle Bitcoin mining die in het netwerk verricht wordt. Normaal gesproken is het niet makkelijk om als particulier met een klein budget gebruik te maken van de rekenkracht van zo’n grote pool. Hashing24 maakt dit wel mogelijk door de gehuurde rekenkracht aan te bieden aan de consument en opent als het ware de deuren van BitFury voor de consument.

Registreer je bij Hashing24 en profiteer tot en met 31 december 2017 van 4% korting op al je mining contracten. Gebruik hiervoor de actiecode: DXDS5ZKN

Online mining contract bij Hashing24

Als eerste is het noodzakelijk dat je je registreert bij Hashing24, anders is het niet mogelijk om rekenkracht te kopen. Het aanschaffen van een contract is erg gemakkelijk en het is alleen mogelijk om Bitcoin te minen. Je hoeft dus vrij weinig instellingen in te stellen en technische kennis is niet vereist. Het enige wat je moet aangeven is hoeveel rekenkracht je wilt aanschaffen en in welke vorm je wilt betalen.

Hashing24: Nieuw contract kopen

Het aangeven van rekenkracht wordt uitgedrukt in GH/s en met verschillende rekenhulpjes die op internet te vinden zijn kun je de winstgevendheid berekenen. Onderaan deze review heb ik een aantal rekenvoorbeelden geplaatst voor de winstgevendheid. 1000 GH/s staat gelijk aan 1 TH/s. Je betaalt iedere dag een kleine fee aan Hashing24 dat berekent wordt per GH/s. In de dagelijkse fee worden onder andere de volgende kosten gedekt: energiekosten, koeling, onderhoud en het hosten van de diensten. Betaling kan door middel van Bitcoin, OK Pay, bankoverschrijving en door te herinvesteren. De betaling die je doet is eenmalig en geldt voor de gehele contractperiode. Als je rekenkracht wilt toevoegen aan je account dan dien je een nieuw contract af te sluiten. Je hebt drie dagen de tijd om het geld over te maken, anders wordt het contract nietig verklaard en worden alle diensten stopgezet. Als de betaling succesvol is dan wordt er niet direct gestart met minen. Het contract gaat pas in om 02:00 ’s ochtends (onze tijd) en start ook dan pas met het genereren van BTC.

Dagelijkse uitbetalingen van Hashing24

Afhankelijk van de hoeveelheid rekenkracht dat je hebt aangeschaft ontvang je iedere dag, mits de minimale uitbetalingsgrens bereikt is, je geminede Bitcoin. De minimale uitbetalingsgrens is op dit moment 0.001 BTC en je kunt op ieder moment dat dit bedrag bereikt is een uitbetaling aanvragen. Iedere dag worden nieuwe Bitcoin toegevoegd aan je account die je voorgaande dag gemined hebt. Uitbetalingen kunnen gedaan worden op een bitcoinadres naar keuze. Het kan zijn dat de uitbetaling in je wallet lager uitvalt dan dat aangegeven was. Dit komt doordat Hashing24 de miners-fee, dat nodig is voor het versturen van BTC, aftrekt van het bedrag dat je wilt uitbetalen. Ze proberen dit bedrag zo laag mogelijk te houden en het wordt automatisch berekend net voordat de transactie plaatsvindt.

Naast het uitbetaling van je geminede Bitcoin kun je je tegoed ook herinvesteren in het programma. Door het herinvesteren in het programma koop je een contract met extra rekenkracht dat toegevoegd wordt aan je account. Door te herinvesteren gaat de rekenkracht omhoog en kunnen de opbrengsten hoger zijn. Daarnaast gaat ook de moeilijkheidsgraad omhoog, dus het is verstandig om je rekenkracht te verhogen, zodat je inkomsten hetzelfde blijven.

In menu onderdeel Contracts kun je je contracten inzien en voor iedere aankoop en herinvestering wordt er een nieuw contract getoond. Denk aan de veiligheid van je account en schakel altijd 2-stapsverificatie in. Zo weet je zeker dat het moeilijker wordt om je account binnen te komen en dat voelt een stuk veiliger.

Hashing24 betrouwbaar

Hashing24 is een legitiem bedrijf en wij hebben tot nu toe goede ervaringen met de diensten die zij aanbieden. Iedere dag worden de geminede BTC bijgeschreven en kunnen deze opgenomen of geherinvesteerd worden. Hashing24 staat ingeschreven bij de Engelse Kamer van Koophandel onder nummer: SL022689. Zij hebben daar dan ook hun hoofdkantoor gevestigd. De samenwerking met BitFury geeft ook vertrouwen dat dit bedrijf geen kwaad in de zin heeft. Op het internet circuleren vele succesverhalen van mensen die gebruik maken van cloudmining diensten, waaronder die van Hashing24. Voordat wij aan de slag gingen met dit bedrijf hebben wij goed onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Hashing24 is zeker geen scam of oplichting en wij zijn tot nu toe een zeer tevreden klant.

00 van de 5 sterren (0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Contactgegevens:
NEWSTAR L.P.
272 Bath Street
G2 4JR
Schotland

hashing24.com/help
+44 141 536 0163
support@hashing24.com
facebook.com/hashing24
@hashing24
SEPA (Bankoverschrijving)
OK Pay
Bitcoin
Creditcard
Herinvesteren
Vergelijkbaar:
Contracten:
Bitcoin mining (onbepaalde tijd)
Algoritmen:
SHA256

Rekenvoorbeelden winstgevendheid van Hashing24

De winstgevendheid is uiteraard afhankelijk van een aantal factoren, zoals de huidige prijzen en de moeilijkheidsgraad van het vinden van blocks. Onderstaande rekenvoorbeelden zijn berekend op 13-08-2017 en is dan ook gebaseerd op de difficulty en de prijzen van dat moment. In de toekomst zal de difficulty hoger worden en de prijs van Bitcoin fluctueert erg sterk.

Contract Hashpower Winst Fee ROI
Bitcoin
Onbepaalde tijd
Hashpower: 1000 GH/s
Kosten: $234
-4% korting: $225
Per dag: $0.73
Per week: $5.14
Per maand: $22.02
Per jaar: $267.91
Per dag: $0.36
Per week: $2.53
Per maand: $10.85
Per jaar: $131.95
306.54 dagen
Bitcoin
Onbepaalde tijd
Hashpower: 7500 GH/s
Kosten: $1758
-4% korting: $1688
Per dag: $5.50
Per week: $38.53
Per maand: $165.15
Per jaar: $2,009.30
Per dag: $2.71
Per week: $18.98
Per maand: $81.34
Per jaar: $989.66
306.63 dagen
Bitcoin
Onbepaalde tijd
Hashpower: 20000 GH/s
Kosten: $4690
-4% korting: $4503
Per dag: $14.68
Per week: $102.76
Per maand: $440.39
Per jaar: $5,358.14
Per dag: $7.23
Per week: $50.61
Per maand: $216.91
Per jaar: $2,639.08
306.75 dagen
 
Bij de Bitcoin mining contract wordt er gerekend met een fee van 33%. Deze fee is uiteraard van de getoonde winsten afgehaald. Des te hoger de prijzen van de coins, des te sneller je je investering terug hebt.
 
Online minen zonder aanschaffen van speciale hardware en geen hoge energierekeningen

Eenmalige investering en geen periodieke betalingen, krijg iedere dag je winst uitbetaalt

Profiteer van extra korting met de Hashing24 actiecode

Nog niet beoordeeld.

Vertel ons wat jij van Hashing24 vindt.