Wall Street dinosaurus wil Bitcoin stoppen terwijl FOMO en YOLO helemaal terug zijn

Last Updated on 8 december 2023 by CryptoTips.eu

Iemand moest de rol van Charlie Munger overnemen natuurlijk. Na de dood van de ultieme aartsvijand van Bitcoin twee weken geleden (een tijdstip dat gepaard ging met het begin van een nieuwe rally van de grootste digitale munt), voelt blijkbaar een andere oude bekende van Wall Street zich geroepen om Bitcoin te bestempelen als kwaadaardig.

Op het internet zijn termen als FOMO en YOLO helemaal terug terwijl sommige kleinere munten opnieuw sprongen maken van 30 tot zelfs 100 procent per dag.

Advertentie.

Warren Buffett

De onafscheidelijke compagnon de route van Warren Buffett, een legende van de financiële wereld, overleed vorige week. Munger was, net als Warren zelf, zowat de ultieme aartsvijand van Bitcoin, dat ze beiden bestempelden als ‘rattenvergif.’

Jamie Dimon lijkt de rol te hebben overgenomen. De ondertussen legendarische 67-jarige CEO van de Amerikaanse zakenbank JP Morgan, diende enkele vragen te beantwoorden over de bull run van Bitcoin in het Capitool deze week.

Antwoordend op een vraag van Senator Elizabeth Warren, ook al niet de grootste fan van crypto, zei hij:

“Ik ben altijd diep gekant geweest tegen crypto, bitcoin, enz. De enige echte use case hiervoor zijn criminelen, drugshandelaren … het kan worden gebruikt voor het witwassen van geld, belastingontwijking.”

“Als ik de regering was, zou ik het stoppen”, voegde hij eraan toe.

Yolo

Dat wordt waarschijnlijk wel moeilijk voor de Amerikaanse regering want de jeugd in New York, Miami en Los Angeles is blijkbaar heel enthousiast. Woorden als FOMO (“fear of missing out”) en YOLO (“you only live once”) zijn helemaal terug op sociale media.

Bitcoin antwoordde op al die aanbidding door de grens van $44,000 te doorbreken.

hello.artmagination.com / Depositphotos.com


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]