VeChain technische analyse door Justin Bennett toont $1 VET in 2021

Last Updated on 16 april 2021 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

VeChain blijft dit jaar iedereen verbazen. De kleine altcoin is dit jaar echt parabolisch gestegen.

De stijgende trend nam toe vanaf eind december 2020. Toen zowel Michaël van de Poppe, de Amsterdamse handelaar, als Justin Bennett, de technisch analist die uitstekend is in het voorspellen de VeChain koersverwachting, beweerden dat ze een uitbraak zagen.

Op dat moment handelde VeChain voor $0,019.

Vier maanden vooruit en begin april stond de koers al op $0,09. Op dat moment verklaarde Bennett dat:

VETUSDT vandaag probeert uit een symmetrische driehoek te breken. Hoewel ik niet van uitbraken op vrijdag / weekend hou vanwege het gebrek aan volume, is het nog steeds een positieve ontwikkeling voor VeChain.

Zelfs als de markt een paar dagen worstelt om het weestand van 10 cent te doorbreken, zijn de recente hogere lows constructief. Als VETUSDT boven de $ 0,09 kan blijven, zou de markt de weerstand van $0,10 onder druk moeten blijven zetten. Boven de 10 cent is een “echte” uitbraak en dan is de sky the limit.

VeChain schoot als een raket omhoog toen Bitcoin door het bereik van $60k brak en inmiddels handelt VET rond de $0,17 oftewel bijna tien keer zoveel van wat het was in december 2020.

Advertentie.

Bennett verwacht minstens een $1 VeChain

Het is zo goed gedaan dat Bennett nu ook een voorspelling op langere termijn heeft gedaan. Hoewel hij op korte termijn in eerste instantie een terugval verwacht, zijn de vooruitzichten voor de langere termijn volgens hem echt zeer positief.

Justin verklaarde dat:

VeChain hoeft de top van dit kanaal niet te breken om dit jaar $1 te bereiken. De top van het kanaal op 31 augustus is  1,85. Op 30 september is het $3,10.

VeChain fans zullen dit natuurlijk graag aanhoren, wetende dat Bennett’s uitstekend in staat is bij het voorspellen van VET in 2021.