Shytoshi Kusama vraagt Shiba Inu investeerders om hun wallets voor te bereiden

Last Updated on 13 februari 2024 by CryptoTips.eu

De pseudonieme leider van het Shiba Inu ontwikkelingsteam, Shytoshi Kusama, liet een raadselachtig bericht achter dat hint naar iets cruciaals voor SHIB leden en investeerders.

Op maandag, na enkele weken stil te zijn geweest, vroeg Kusama zijn communityleden op Telegram om hun harten en wallets voor te bereiden, in afwachting van Valentijnsdag.

Shytoshi Kusama zei:

Liefde hangt in de lucht. Bereid je hart (en je wallet) voor…

Lucie, de content marketing officier voor het team, plaatste een screenshot van Kusama’s bericht op X.

Advertentie.

Liefde hangt in de lucht

Het officiële account van het Shiba Inu token plaatste ook iets soortgelijks voor Valentijnsdag. Het Shiba Inu team impliceert de komst van een nieuwe ontwikkeling die al een tijdje in de maak is.

Het Shiba Inu team praat over Shiboshis, een verzameling van schattige Shiba Inu NFT’s. Kusama, de team leader, plaatste dit op X:

Single Shiboshi zijn op zoek naar nieuwe liefde. Zijn er nog andere Shiboshis die uitkijken naar Valentijnsdag?

Gisteren maakte het officiële Shiboshis X-account verwijzing naar Kusama’s post over “iets liefs” dat vorig jaar werd geplaatst, wat over de ontwikkeling van de Shiboshis ging.

Vorig jaar meldde Kusama dat hun technologiepartner, Bad Idea AI, een nieuwe gebruikstoepassing voor Shiboshis had ontdekt en kondigde aan dat het Kanpai Agency aan NFT’s werkte.

Gisteren plaatste het Shiboshis team ook een update over de NFT’s, ze zeiden:

“Ze is onderweg. Had je haar verwacht?”

En Kusama, de leider van het ecosysteem, reageerde op de post:

“Ahhh daar ben je…”

Het Shiba Inu team kan mogelijk een Shibosh collectie onthullen dat rond liefde is gecentreerd, maar daar zullen we morgen achterkomen.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]