Hamster Kombat (HMSTR) airdrop en token lancering

Last Updated on 29 augustus 2024 by CryptoTips.eu

Hamster Kombat, de populaire tap-to-earn game op Telegram, heeft eindelijk de langverwachte lancering van zijn HMSTR token aangekondigd. Het token zal op 26 september beschikbaar komen op The Open Network (TON), samen met een HMSTR airdrop voor trouwe spelers van het spel.

Bybit heeft al aangegeven het token te listen. Bitvavo en andere grote exchanges zullen hoogstwaarschijnlijk volgen.

Advertentie.

Uitstel en technische uitdagingen

De lancering van het HMSTR token stond oorspronkelijk gepland voor juli, maar werd uitgesteld vanwege de impact van de airdrop en enkele technische uitdagingen. De game, die sinds de lancering begin dit jaar al meer dan 300 miljoen spelers heeft aangetrokken, moest extra tijd nemen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Ondanks de vertraging blijft het team vastbesloten om te voldoen aan de hoge verwachtingen van de community.

Het uitstel was ook te wijten aan technische problemen binnen het TON netwerk, dat kort na de aankondiging offline ging vanwege congestieproblemen veroorzaakt door een andere tokenlancering. Gelukkig zijn deze problemen inmiddels opgelost, en is de weg vrij voor de lancering van de HMSTR token.

Wat de Hamster Kombat airdrop inhoudt

Op 26 september zullen spelers van Hamster Kombat maar liefst 60% van de totale HMSTR tokens ontvangen via een airdrop. De overige tokens worden gebruikt om de liquiditeit op de markt te vergroten en de verdere ontwikkeling van het spel te ondersteunen. Dit betekent dat spelers die actief zijn in de game niet alleen kunnen profiteren van de game zelf, maar ook een aanzienlijk aandeel in de nieuwe token kunnen ontvangen.

De lancering wordt gezien als een historisch moment in de crypto wereld, met een airdrop van een ongekende grootte. Hamster Kombat, dat al records heeft gebroken met zijn enorme gebruikersaantallen en snelle groei, zet met deze lancering opnieuw een belangrijke stap in zijn ontwikkeling.

Wat staat er op de planning?

Naast de tokenlancering en airdrop heeft het Hamster Kombat team ook plannen aangekondigd voor een Season 2 van de game. Deze nieuwe fase zal verschillende updates en nieuwe functies bevatten, ontworpen om de spelersbasis te behouden en nieuwe gebruikers aan te trekken. Het uiteindelijke doel is om de waarde van de game te verhogen, wat op zijn beurt de waarde van de HMSTR tokens die spelers ontvangen, zal vergroten.

Ondanks enkele interne conflicten en uitdagingen die eerder dit jaar speelden, heeft het team van Hamster Kombat bevestigd dat alle problemen zijn opgelost. Ze blijven gefocust op het verder ontwikkelen van het ecosysteem en het succesvol uitvoeren van de airdrop.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]