Gene Simmons (Kiss) koopt Dogecoin en Soulja Boy krijgt hulp van Cardano CEO

Last Updated on 1 februari 2021 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

Gekke tijden op zowel de aandelenmarkten als de cryptomarkten op dit moment met WallStreetBets, SatoshiStreetBets, Elon als Bitcoin fan en de zilvermarkt short squeeze (daarover morgen meer). Ondertussen vechten XRP en Dogecoin om de vraag wie vandaag de hoofdprijs krijgt met de hoogste procentuele winst, en ze vechten het nek aan nek uit.

Het gerucht gaat dat er straks een mogelijke XRP buy en hold pump is (en mogelijke dump, dus pas op), terwijl de Dogecoin trend op dit moment meer grip krijgt. In de afgelopen week is Dogecoin zo’n 300% gestegen, terwijl SatoshiStreetBets nog steeds vastbesloten is om DOGE naar $ 1 te brengen.

Advertentie.

Gene Simmons van Kiss

Nog maar vijf uur geleden kwam een ​​belangrijke stem en een influencer van een hele generatie boomer geld naar voren als een DOGE fan. Niemand minder dan Gene Simmons, zanger van Kiss, zei dat hij er wat Dogecoin gekocht heeft (samen met XRP en Bitcoin trouwens), net zoals de hashtag DogeCoinArmy nog steeds wereldwijd trending is.

De DogeArmy ontvangt graag de zegen van de I was made for love you singer en ziet de kleine memecrypto vandaag weer stijgen.

YouTube video

Soulja Boy

Het is goed dat we een duidelijk beeld krijgen van welk muziekgenre welke cryptomunten steunen aangezien de rockers nu meedoen met de rappers. In de afgelopen maand kwamen Megan Thee Stallion en Meek Mill naar buiten als Bitcoin fans en in het weekend vroeg rapper Soulja Boy, bekend van zijn wereldwijde hit, hulp bij het lanceren van zijn eigen crypto.

Niemand minder dan Cardano oprichter Charles Hoskinson reageerde op de oproep en zei dat hij bereid was te helpen. We kijken er zeker naar uit om te zien wat die twee samen bedenken.

YouTube video

Terwijl beroemdheden op de trein springen, is het niet te zeggen waar deze trein zal stoppen.