Dogecoin is mooning, nieuwe ATH van 60 cent en haalt XRP in

Last Updated on 4 mei 2021 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

Dogecoin breekt vandaag alle records en gaat echt parabolisch. Na de afgelopen uren een nieuw record van 48 cent te hebben bereikt, explodeert Dogecoin simpelweg zowel in volume als in prijs en wordt DOGE nu verhandeld tegen 60 cent.

In de CoinMarketCap top 10 heeft het nu XRP ingehaald en heeft het op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van 77 miljard dollar.

Zelfs Binance Coin moet nu op zijn hoede zijn, want bij deze snelheid (het is 50% gestegen in de afgelopen 24 uur) lijkt een hoop te kunnen gebeuren.

Reken ook maar weer op storingen en plotselinge onderhoud bij de kleinere platformen waar je Dogecoin kopen kan.

Advertentie.

Elon Musk

Dogecoin fans tellen af naar SNL, waar Elon Musk de grootste fan van DOGE, host zal zijn. Ook miljardair Mark Cuban heeft Dogecoin aangeprezen bij  de Ellen Degeneres show en chef-kok Guy Fieri kondigt aan dat hij Dogecoin t-shirts gaat verkopen op zijn website.

Met al dat soort bevestigingen van beroemdheden lijkt het erop dat de memecoin echt op weg is naar $1 dollar. Hoewel de meeste technische analisten niet om de munt geven, heeft de cryptomarkt het vandaag prima naar zijn zin en vraagt ​​iedereen zich af waar dit zal eindigen.