Bitcoin prijsverwachting november en december van PlanB en oktober sluit +40%

Last Updated on 1 november 2021 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

Begin oktober publiceerden we een verhaal dat voorspelde dat de maand die op het punt staat te eindigen normaal gesproken een goede maand zou zijn, op basis van historische handelspatronen.

Destijds publiceerde de bekende Nederlandse cryptohandelaar Michaël van de Poppe een grafiek die liet zien dat als september historisch bearish is, het laatste kwartaal tot de bulls behoort, waar de markten de dieptepunten opkopen.

Nu we oktober afsluiten, zien we een winst van ongeveer 40%. We begonnen de maand oktober binnen het bereik van $ 40.000 en sloten oktober boven de $61.000. Dat betekent ook dat Bitcoin zijn beste maand van 2021 heeft gehad.

Advertentie.

Buy the dip

Zelfs in de afgelopen week, toen Bitcoin op 27 oktober kort onder het 20-daagse moving average dook tot ongeveer $ 59.390, kochten de bulls agressief de dieptepunten op en keerde Bitcoin de volgende dag boven dat niveau terug.

Analisten beweren nu dat $ 90.000 het volgende doel van bitcoin is, zolang het de komende weken erin slaagt de weerstand van $ 67.000 te doorbreken, een niveau dat dicht bij zijn huidige recordhoogte ligt.

Het komt omdat er in grote economieën steeds meer waarschuwingssignalen verschijnen over stijgende inflatie, een woord dat niet bestaat voor ’s werelds grootste cryptocurrency, aangezien het aanbod beperkt is tot 21 miljoen. Voor de uitvinding van Satoshi Nakamoto is er geen mogelijkheid dat een geldprinter aangaat.

We vragen ons nu al af waar we dit jaar zullen eindigen. Zal het prijsniveau van $ 100k worden bereikt? Er resteren nog twee interessante maanden.

Anonieme Nederlandse Trader PlanB denkt dat het allemaal nog goed gaat en heeft nieuwe koersverwachtingen voor november en december 2021. In november zou Bitcoin een prijsdoel van $ 98.000 moeten kunnen halen en aan het einde van het jaar zouden we volgens hem een ​​Bitcoin prijs van $135.000 moeten zien.

Wat denk jij?