AI Chatbots passen prijsdoel Bitcoin eind 2024 aan nadat crypto sterk aan jaar begint

Last Updated on 3 januari 2024 by CryptoTips.eu

Ook al zijn verschillende analisten het dan eens met de conclusie van befaamd stockpicker Cathie Wood dat een mogelijke Bitcoin ETF goedkeuring niet echt een rally zal ontketenen in het begin, toch dienen ze nu al hun prijsdoelen voor de lange termijn nu al aan te passen nadat de grootste cryptomunt het jaar spetterend begon.

Ook AI-chatbots deden een bijdrage, en vooral Google’s Bard lijkt ons heel erg bullish op dit ogenblik.

Advertentie.

Sell the news

Op de eerste dag van het jaar vertelden we jullie dat Cathie Wood, de befaamde analiste en belegger die beslist wat er in het Ark Invest fonds komt, had gezegd dat een goedkeuring van een EFT waarschijnlijk tot een ‘sell the news’ moment zal leiden.

Verschillende andere bekende Wall Street analisten hebben zich sindsdien achter die mening geschaard.

Bard

AI-chatbots zijn ondertussen wel wat gewoon, en dus vroegen verschillende mediakanalen onmiddellijk of de knallende start van Bitcoin in 2024 een nieuwe all-time-high zou teweegbrengen dit jaar.

De grootste digitale munt ter wereld steeg reeds tot $45,817 op dinsdag, wat zijn winst sinds oktober op een goede 70% brengt.

Bard, de chatbot van Google, denkt daarom dat we binnen afzienbare tijd een prijs van $120,000 mogen verwachten.

“Verschillende analisten hebben voorspeld dat Bitcoin in 2024 een prijs van $120.000 zou kunnen bereiken. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op verschillende factoren, waaronder de halvering van Bitcoin, de toenemende adoptie van crypto, duidelijkheid over de regelgeving en de mogelijkheid voor een goedkeuring van een Bitcoin ETF.”


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]