Aftellen naar Nashville en Mt Gox test transfers

Last Updated on 23 juli 2024 by CryptoTips.eu

De vervanging van President Joe Biden door (waarschijnlijk) Kamala Harris voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft ook gevolgen voor de prijs van Bitcoin.

De grootste digitale munt was naar het hoogste niveau in een maand tijd gestegen na de beslissing van de Amerikaanse president Joe Biden om plaats te maken bij de volgende presidentsverkiezingen, maar consolideerde op maandag nadat een peiling uitwees dat Harris en Trump nu al nek aan nek liggen.

Advertentie.

Nashville

Cryptofans tellen af naar de jaarlijkse Bitcoin conferentie in Nashville, zowat de grootste crypto conferentie in de Verenigde Staten.

Voormalig President Donald Trump is er de ‘keynote speaker’ en velen hopen dat hij een positieve beslissing over Bitcoin zal toelichten in zijn speech.

Ook Edward Snowden en Michael Saylor worden verwacht.

De Republikeinse kandidaat Donald Trump staat bekend als een groot voorstander van cryptomunten, waarschijnlijk omdat hij nu meer dan ooit beseft dat hij de stem van de jongeren voor zich zal moeten winnen met een Democratische kandidaat die jonger zal zijn dan hijzelf.

Mt Gox transfers

De crypto wallet van Mt Gox, ooit het grootste crypto-platform ter wereld, maakt zich klaar om zo’n 6 miljard dollar aan Bitcoins te verplaatsen. Teneinde er zeker van te zijn dat al dit geld bij de juiste personen terechtkomt doen de advocatenteams die de terugbetalingen aan voormalige Mt Gox klanten regelen steeds enkele test-transfers vooraleer het echt grote geld word gestort.

Zo bevestigde het Bitstamp platform dat zij dit weekend een klein bedrag mochten ontvangen van Mt Gox.

Afwachten hoe de markt zal reageren indien die 6 miljard dollar aan Bitcoins wordt omgezet in fiat.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]