Close
Skip to content

1 Comment

  1. VDR
    24 december 2021 @ 09:21

    Bedankt voor de tip. Al jaren actief in crypto en Airdrops, maar leerde toch weer een belangrijke les vorig jaar rond deze tijd (Flare Airdrop). Ik had al mijn coins op een exchange (Binance) staan. Not your key = not your wallet (= not your coins). Doe self-custody en zet je coins bij voorkeur nooit op een exchange om aan een airdrop deel te nemen. Op een exchange is soms eenvoudiger, maar je hebt er geen controle meer over. Door regelgeving kan een exchange niet meer actief zijn in jouw land, ze kunnen gehackt worden en failliet gaan, ze kunnen zelf bepalen wanneer ze de coins vrijgeven (of uiteindelijk toch niet). Ik zit nog steeds te wachten op mijn Songbird tokens (SGB) en had die al flink voor mezelf aan het werk kunnen zetten. Mijn les is: nooit een Airdrop via een exchange.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *