Bitcoin kopen met iDEAL als betaalmethode

Via de volgende organisaties is het veilig en vertrouwd om je Bitcoins via iDEAL te kopen:

Aanbieder Omschrijving
Bij Litebit Bitcoin met iDEAL kopen
Bezoek Litebit
Dit is een platform waar je vele verschillende coins kunt kopen met iDEAL, zo ook Bitcoin. Litebit is gevestigd in Nederland en handelt volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. Aankopen tot € 75 kunnen zonder verificatie gedaan worden, daarboven moet het mobiele nummer en rekeningnummer geverifieerd worden. Litebit maakt het kopen van Bitcoin via iDEAL wel heel makkelijk door een eigen gehoste wallet aan te bieden. Bij Litebit kun je dus zowel Bitcoin kopen als Bitcoin opslaan, erg handig dus voor de beginner.
Bij Bitrush Bitcoin met iDEAL kopen
Bezoek Bitrush
Bitrush 1% Coupon
Bij Bitrush kun je al jarenlang veilig Bitcoin en andere populaire cryptocurrency kopen en deze betalen met iDEAL. De website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk ingericht, waardoor het een fluitje van een cent is om crypto te kopen. Dit bedrijf komt uit Amsterdam en controleer op ieder moment de huidige Bitcoin waarde. Bij Bitrush krijg je nu nog eens 1% extra korting met onze speciale Bitrush Coupon.
Bij BTC Direct Bitcoin met iDEAL kopen
Bezoek BTC Direct
Ook een grote speler in Nederland en ondersteund verschillende betaalmogelijkheden, waaronder BTC kopen via iDEAL. Voor bestellingen boven de € 100 dient er een kopie identiteitsbewijs opgestuurd te worden ter verificatie. Voor iDEAL betaling betaal je € 0,99 transactiekosten. Bij BTC Direct staat de Bitcoin prijs vast en heeft de hoeveelheid die je aanschaft geen invloed op de prijs.
Bij HappyCoins Bitcoin met iDEAL kopen
Bezoek HappyCoins en activeer €5 korting
Populair in heel Europa, maar van origine een Nederlands bedrijf. Biedt ondersteuning voor vele betaalmethoden, waaronder iDEAL. Als je via ons voor minimaal € 100 aan Bitcoins besteed bij HappyCoins dan ontvang je gratis € 5 aan BTC. Daarnaast komen zij regelmatig als goedkoopste Bitcoin leverancier uit de vergelijkingen.
Bij Bitonic Bitcoin met iDEAL kopen
Bezoek Bitonic
Grote speler in Nederland die het mogelijk maakt om Bitcoin via iDEAL aan te kopen. Voor bestellingen boven de € 50 dient er een bankrekeningverificatie plaatsvinden. De prijs die je zit is een all-in prijs en je betaald niets meer. Dankzij de lage fees en transactiekosten zul je zien dat je bij Bitonic meestal het goedkoopst uit bent.
Bij Anycoin Direct met iDEAL Bitcoin kopen
Bezoek Anycoin Direct
Nederlandse partij die de mogelijkheid biedt om bitcoins te kopen via iDEAL. Er wordt gericht op heel Europa, dus alle populaire Europese betaalmethodes zijn toegevoegd aan dit platform. Bij Anycoin Direct kun je niet alleen Bitcoin kopen, maar vele andere cryptocurrency.
Bij BitMyMoney met iDEAL Bitcoin kopen
Bezoek BitMyMoney
Nederlands bedrijf dat sterk in populariteit stijgt vanwege de unieke service. Via dit bedrijf kan je niet alleen Bitcoin aanschaffen via iDEAL, maar open je ook gelijk een bitcoinrekening. In tegenstelling tot een normale bitcoinwallet kun je met deze rekening ook betalingen verrichten, zoals je gewend bent met je bankrekening.

In Nederland is iDEAL verreweg de populairste betaalmiddel en worden er duizenden transacties per dag verricht. Dat is ook niet gek, want deze betaalmethode wordt door alle Nederlandse banken ondersteund. Als je als webshop eigenaar nog geen gebruik hiervan maakt dan kan dit je klanten kosten. Betaling is zeer gemakkelijk en vooral erg snel. In tegenstelling tot bankoverschrijving of SEPA is een iDEAL betaling al binnen enkele seconden voltooid en is de verkoper er zeker van dat hij zijn geld heeft. Op deze manier kan er direct overgegaan worden tot uitlevering en heeft de consument sneller zijn goederen of dienst. Daarnaast straal iDEAL als betaalmethode vertrouwen uit, omdat je hier alleen gebruik van mag maken als zakelijke partner. Dit houdt in dat je ingeschreven moet zijn bij de Kamer van Koophandel en een zakelijke rekening moet hebben om iDEAL te mogen aanbieden. 

Voordelen Bitcoins kopen met iDEAL

 1. Organisatie ontvangt direct de betaling
 2. Door de snelheid kan er direct geleverd worden
 3. Organisatie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 4. Organisatie heeft een zakelijke rekening
 5. Makkelijk en vertrouwd voor Nederlandse consumenten

Met de volgende banken kun je veilig en vertrouwd betalen met deze betaalmethode:

 • ABN AMRO
 • Bunq
 • ING
 • Knab
 • Rabobank
 • SNS
 • ASN Bank
 • Regiobank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot Bankiers

Er is geen registratie noodzakelijk en je kunt direct gebruik maken van iDEAL als je aangesloten bent bij één van deze banken. Ben je nog niet aangesloten bij bovenstaande banken dan kun je nog geen gebruik maken van deze betaalmethode. Het inschrijven bij een bank kan eenvoudig en hiervoor is alleen een woonadres en persoonsgegevens nodig. Na betaling met iDEAL is dit direct zichtbaar in je internetbankieren omgeving of in de mobiele app. Een betaling met deze betaalmethode is definitief en kan niet door de betalende partij teruggeboekt worden net zoals met een automatische incasso.