Actuele Bitcoin Cash koers

eToro Bitrush Litebit
Bij eToro Bitcoin kopen
BCH bij eToro

Zeer volatiel beleggingsproduct. Uw kapitaal loopt risico.

Bij Bitrush Bitcoin Cash kopen
Bitcoin Cash kopen bij Bitrush
Bitrush 1% Coupon
Bij Litebit Bitcoin Cash kopen
Bitcoin Cash kopen bij Litebit

De Bitcoin Cash koers kun je in bovenstaande grafiek eenvoudig volgen en bijhouden. De grafiek bevat data van onze partner Plus500 dat real-time de koers, Bitcoin Cash prijs en het koersverschil in kaart brengt. Zo kun je op ieder moment van de dag de huidige Bitcoin Cash waarde bekijken en vergelijken met de historische gegevens. De prijzen die zichtbaar zijn op bijvoorbeeld CoinMarketCap is een gemiddelde van alle aangesloten exchanges. Plus500 gebruikt niet de marktprijs om de Bitcoin Cash prijs te bepalen, maar de waarde die je ziet staat zijn de prijzen voor CFDs. Gelukkig zitten deze prijzen dicht bij de marktprijs, en komen vaker zelfs overeen met de martkprijs. De grafiek van Plus500 biedt een gemakkelijk overzicht van de prijs om de gegevens te analyseren.

Wat kun je doen met de Bitcoin Cash koers?

Ervan uitgaande dat je de koers in de gaten houdt, omdat je zelf over BCH coins beschikt, kun je met deze grafiek precies zien hoeveel winst/verlies je hebt gemaakt. De Bitcoin Cash koers is zeer volatiel, dus het zal op ieder moment van de dag anders zijn. Sla deze pagina dus ook op in je favorieten, zodat je het snel weer kan opvragen. Uiteraard kun je de grafiek ook gebruiken om te voorspellen wanneer je BCH moet kopen of moet verkopen. Als je patronen leert herkennen dan is het mogelijk om de koers te voorspellen.

Je krijgt bij het openen van deze pagina de BCH koers van de afgelopen dag voorgeschoteld. Je kunt in één oogopslag zien hoe BCH zich vandaag heeft gedragen. Wil je meer te weten komen dan kun je over ongeveer elk gedeelte van de grafiek hoveren en meer informatie verkrijgen. Door de periode te veranderen kun je de volledige Bitcoin Cash historie bekijken en hierop analyses uitvoeren. Wij hebben de euro als standaard valuta gekozen, maar indien nodig kan dit gewisseld worden met de dollar. 

De huidige Bitcoin Cash prijs staat in dollars met grote cijfers aangegeven. Daarnaast zie je de stijging of daling in procenten staan.