Skip to content

Bitcoin Cash kopen?

Waar kan je veilig en betrouwbaar Bitcoin Cash kopen?

Op deze pagina vind je handige overzichten van alle betrouwbare Bitcoin Cash brokers die actief zijn in Nederland en België. De aanbieders hebben allen een goede reputatie opgebouwd, hanteren eerlijke prijzen en hebben een goede supportafdeling. Kortom, alles wat jij nodig hebt voor veilig Bitcoin Cash kopen.

Bitcoin Cash kopen bij de goedkoopste broker

Waar kan ik online Bitcoin Cash kopen?

Het investeren in Bitcoin Cash (BCH) kan eenvoudig met iDEAL en Bancontact vanaf € 1. In de verschillende overzichten kun jij op basis van jouw doel jouw favoriete broker selecteren. Technische kennis is nergens noodzakelijk en het aanschaffen van Bitcoin Cash is net zo makkelijk als het kopen van producten bij een webwinkel.

Hoe Bitcoin Cash kopen infographic

Goedkoop Bitcoin Cash kopen met iDEAL

Onderstaand overzicht vergelijkt live de Bitcoin Cash prijzen bij alle betrouwbare brokers die iDEAL en Bancontact accepteren. De prijzen die je ziet zijn inclusief de handelskosten die de verschillende platformen in rekening brengen, dit is de reden dat er een prijsverschil ontstaat. Door de goedkoopste Bitcoin Cash broker te kiezen bespaar je dus direct!

Snel Bitcoin Cash kopen

Als snelheid een belangrijke factor voor jou is dan zijn onderstaande brokers perfect geschikt voor jou. Bij deze brokers kan je snel Bitcoin Cash kopen met iDEAL, Bancontact en creditcard. Na betaling worden jouw munten binnen enkele seconden naar jouw eigen bewaarportemonnee (wallet) verstuurd.

Goedkoopste Bitcoin Cash broker
Maximaal 0.25% handelskosten
Investeren vanaf € 5 in 190+ munten
Handel nu € 1.000 gratis!
Bitcoin Meester
Ervaringen van Bitcoin Meester
Directe levering in Bitcoin Cash wallet
Investeren vanaf € 9 in 200+ munten
Grootste aanbod van NL!
Spaar voor 1.75% korting!
Litebit
Ervaringen van Litebit
Directe levering in BCH wallet
Beleggen in 60+ digitale valuta
Veilig met iDEAL of Bancontact
Direct Bitcoin Cash kopen en ontvangen
Goedkoopste Bitcoin Cash broker van NL
Maximaal 0.25% handelskosten
Investeren vanaf € 5 in 190+ munten
Handel nu via ons € 1.000 gratis!
Bitcoin Meester
Ervaringen van Bitcoin Meester
Directe levering in eigen Bitcoin Cash wallet
Investeren vanaf € 9 in 200+ munten
Grootste aanbod van NL!
Spaar voor 1.75% korting!
Litebit
Ervaringen van Litebit
Directe levering in BCH wallet
Beleggen in 60+ digitale valuta
Veilig met iDEAL of Bancontact

Eenvoudig BCH kopen met een app

Onderstaande brokers bieden een app aan voor Bitcoin Cash kopen, hierdoor kan je altijd en overal je portfolio in de gaten houden en traden.

Bitcoin Meester
Ervaringen van Bitcoin Meester
Handel 200+ munten met de app
Investeren vanaf € 9 in 200+ munten
Grootste aanbod van NL!
Spaar voor 1.75% korting!
Litebit
Ervaringen van Litebit
iOS en Android app
Keuze uit 60+ munten
Veilig met iDEAL of Bancontact
Bitcoin Meester
Ervaringen van Bitcoin Meester
Directe levering in je eigen wallet
Investeren vanaf € 9 in 200+ munten
Grootste aanbod van NL!
Spaar voor 1.75% korting!
Litebit
Ervaringen van Litebit
Directe levering in BCH wallet
Beleggen vanaf € 1 in 140+ munten
Veilig met iDEAL of Bancontact
Bitcoin Cash kopen

Hoe werkt Bitcoin Cash kopen?

 1. Kies een geschikte broker
 2. Stort tegoed met iDEAL of Bancontact
 3. Wissel je tegoed om voor BCH
 4. Voila, je bent een Bitcoin Cash eigenaar
100% Nederlandse brokers
Nederlandse support
Cold wallet opslag
Voldoen aan regelgeving
iDEAL en Bancontact
Creditcard

Live broker statistieken

Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland

Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland

Alle getoonde brokers zijn aangesloten bij Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland.

Waar moet je rekening mee houden voordat je Bitcoin Cash kopen gaat?

Allereerst is het goed om te realiseren dat het investeren in Bitcoin Cash of cryptocurrency in het algemeen, erg risicovol is. De Bitcoin Cash koers kan zeer grote sprongen maken binnen een korte tijd. Dat betekent dus dat er een kans bestaat dat je geld verliest na aankoop van Bitcoin Cash. Houd er dus goed rekening mee dat je enkel spaargeld investeert in BCH dat je niet voor primaire zaken nodig hebt en dus kunt missen.

Doe altijd een eigen onderzoek

Koop Bitcoin Cash niet omdat iemand jou dit heeft geadviseerd, maar doe zelf goed onderzoek naar de munt. Wist je bijvoorbeeld dat BCH een hard fork is van Bitcoin door een onenigheid binnen het team en dus eigenlijk uit het “niets” is ontstaan?

Het beste moment om Bitcoin Cash te kopenWanneer je onderzoek hebt gedaan en de risico’s hebt ingeschat dan kan je tot aankoop overgaan. Bepaal voor jezelf welk bedrag je kan missen en houd in je achterhoofd dat je het elk moment kan verliezen (dan kan het alleen nog maar meevallen). Je kan Bitcoin Cash kopen met iDEAL, Bancontact of credit card vanaf € 1 bij Bitvavo.

Wanneer je daadwerkelijk gaat investeren in Bitcoin Cash dan is het moment ook erg belangrijk. Gaat de koers nu snel omhoog of omlaag? Dan kan je beter wachten totdat alles weer een beetje gestabiliseerd is. Op de afbeelding rechts zie je een schematische weergave van het perfecte koopmoment en verkoopmoment.

Alleen veilige en betrouwbare Bitcoin Cash brokers

Als laatste moet je natuurlijk een keuze maken voor een partij waar je gaat beleggen. Daarvoor kan je de overzichten op onze website gebruiken om op basis van je eigen eisen een geschikte broker te vinden. De één vind het belangrijk dat de broker goedkoop is en de ander wil graag een breed assortiment aan verschillende munten.

Alle brokers op deze website zijn 100% legitiem en wij handelen hier zelf ook. Daarnaast ontvang je overal een built-in wallet, waardoor je zelf geen wallet software meer hoeft te regelen

Houd rekening met de volgende zaken als je gaat investeren in Bitcoin Cash (BCH):

 • Ook tijdens het aanschaffen van je BCH kunnen de prijzen sterk fluctueren.
 • Overal waar je deze munt koopt betaal je handelskosten, deze kosten zitten verwerkt in de koers. Door een goedkope broker te selecteren bespaar je snel op deze (onnodige) kosten.
 • Bitcoin Cash kopen zonder ID of zonder verificatie is niet meer mogelijk in 2020. Alle brokers moeten volgens de wet een verplicht Know Your Customer controle uitvoeren.

Hoe kies ik een broker om Bitcoin Cash te kopen?

Vrijwel iedere broker die je kan vinden in Nederland en België biedt BCH aan en levert exact dezelfde munt. Je kan dus zelf de keuze maken welke broker je kiest en daarbij kan je goed gebruikmaken van de dingen die jij belangrijk vindt. De belangrijkste factoren voor de meeste investeerders zijn:

 • De kosten. Rekent de broker eerlijke prijzen en zijn de kosten transparant?
 • Een eenvoudig aan- en verkoopsysteem, zeker belangrijk voor als je net begint.
 • Een built-in wallet voor alle aangeboden munten.
 • Een goede Nederlandse helpdesk.
 • Een veilige en snelle verificatie van gegevens.

Bekijk voor jezelf welke punten jij belangrijk vindt en zoek een broker die voldoet aan jouw eisen. Op deze pagina kun je eenvoudig alle voordelen van de verschillende brokers vinden.

Veelgestelde Bitcoin Cash Vragen

Waar kan ik Bitcoin Cash kopen?

Wij tonen verschillende overzichten van alle betrouwbare Bitcoin Cash brokers. De overzichten zijn onderverdeeld in de goedkoopste BCH brokers, de snelste en de brokers die een app aanbieden. Zo heb jij je eigen keuze zelf in de hand.

Met welke betaalmethodes kan ik Bitcoin Cash kopen in Nederland en België?

De brokers die wij tonen richten zich o.a. op Nederlandse en Belgische gebruikers. Je kan hier dus eenvoudig Bitcoin Cash kopen met iDEAL, Bancontact en creditcard. Deze betaalmethodes zorgen ervoor dat je bestelling snel doorgevoerd kan worden. Wanneer je gebruikmaakt van bankoverschrijving kan het iets langer duren.

Welke kosten worden in rekening gebracht bij het kopen van Bitcoin Cash?

Ja, iedere broker brengt kosten in rekening in de vorm van handelskosten. Door hier goed op te letten kun je veel besparen op je investering. De kosten zijn altijd inbegrepen in de koersprijs die je ziet. Daarnaast kunnen nog extra kosten gerekend worden voor bijvoorbeeld iDEAL betalingen.

Hoelang duurt het voordat ik na aankoop een Bitcoin Cash in bezit heb?

Wij tonen brokers die een built-in wallet aanbieden. Dat houdt in dat je een eigen bewaarportemonnee ontvangt van de broker. Hierdoor kunnen zij binnen enkele seconden na een succesvolle betaling jouw BCH in jouw eigen Bitcoin Cash wallet leveren.

Wat is het minimale investeringsbedrag?

Iedere broker hanteert hiervoor verschillende regels. Als je met een klein bedrag wil beginnen dan is Bitvavo een goede keuze, hier kan je al vanaf € 1 investeren in cryptocurrency. Bij andere brokers kan het minimale investeringsbedrag oplopen tot wel € 50.

Heb ik extra software nodig?

Nee, alles wat je nodig hebt wordt geregeld door de brokers en je krijgt een unieke wallet toegewezen. Houd er wel rekening mee dat het verstandig is om je BCH te bewaren in eigen beheer en niet online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *