Wall Street legende geeft toe dat Bitcoin nu zijn grootste investering is

Last Updated on 12 november 2023 by CryptoTips.eu

Analisten op Wall Street zijn al langer overtuigd van de grafiek van Bitcoin dit jaar, maar wat investeringslegende Peter Brandt nu toegeeft slaat echt alles. De man die al 30 jaar beleggingsgrafieken bespreekt en verschillende bestsellers erover schreef, gaf deze week op X (voorheen Twitter) toe dat Bitcoin op dit ogenblik zijn grootste investering is.

Advertentie.

Tesla

De marktkapitalisatie van Bitcoin ging deze week opnieuw voorbij die van Tesla, net als in 2021 gebeurde.

Bitcoin is nu het elfde grootste investeringsgoed ter wereld, na goud, zilver, het investeringsbedrijf Berkshire Hathaway en technologiegiganten zoals Microsoft, Alphabet, Nvidia, Meta en Amazon.

Ook Peter Brandt, de man die sinds 1976 grafieken bespreekt en er ook al verschillende boeken over schreef, diversifieert meestal in de beste aandelen en investeringen.

Zoals andere klassieke ‘boomers’ die investeren, spreidt hij zijn gelden uit over verschillende investeringen en toont zijn 700,000 volgers de grafieken van zijn keuzes.

Powell

Nu de Amerikaanse aandelenmarkten deze week een nieuwe klap te verduren kregen door de commentaar van Fed voorzitter Powell, die toegaf dat ze nog een tijdje dienden te wachten op een verlaging van de rente, zoeken beleggers naar ‘zekerheden’.

Powell zei donderdag letterlijk dat de strijd om de prijsstabiliteit te herstellen “nog een lange weg te gaan had”

Sindsdien zijn beleggers op zoek naar alternatieven, zoals goud, crypto en andere investeringen die een zekerheid kunnen beiden tijdens deze lange periode van hoge rentes.

Brandt gaf daarom aan zijn volgers toe:

Hier is een persoonlijke mening die niet populair zal zijn: Veel Gen Z-er en Gen M-ers denken dat crypto de bestaande monetaire systemen uiteindelijk omver zal werpen. Ik denk dat dit niet zal gebeuren. Crypto zal niet de grote vernieuwing zijn. Let wel, Bitcoin is mijn grootste investering op dit ogenblik.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]