VeChain stijging zet door en Proof of Authority 2.0 gaat binnenkort live

Last Updated on 18 maart 2021 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

Technisch analist Justin Bennett wordt steeds populairder in de cryptomarkt. Het bewijs hiervan is te zien in het feit dat hij onlangs een nieuwsbrief rondstuurde met zijn eigen crypto cursus.

Op dit moment is het nog steeds gratis, maar als Bennett voorspellingen blijft doen zoals hij de afgelopen maanden heeft gedaan (hij heeft als sinds december gelijk over VeChain), zal hij er binnenkort een betaalde cursus van gaan maken, zoals velen in de cryptomarkt ook doen.

Advertentie.

Twitter abonnementsservice

Een paar weken geleden vroegen we ons al af wat de nieuwe abonnementsservice (subscription service) die Twitter wil introduceren voor leden met een groot aantal volgers, zou betekenen voor enkele van de meer invloedrijke leden van de markt.

Analisten zoals Bennett en ook Scott Melker (Wolf Of All Streets) sturen nieuwsbrieven rond waarin ze hun huidige posities bespreken en waarom ze denken dat deze transacties hen geld zal opleveren.

De nieuwsbrief van Bennett is momenteel nog gratis, terwijl Melker een maandelijks bedrag in rekening brengt.

Onder bepaalde voorwaarden van Twitter die binnenkort van kracht worden, is het mogelijk dat het niet langer is toegestaan ​​om een ​​betalende dienst op het platform uit te voeren, aangezien dit indruist tegen het bedrijfsmodel dat Jack Dorsey probeert te introduceren op het sociale mediaplatform.

Proof of Authority (PoA) 2.0

Wat betreft de fans van VeChain, Bennett blijft goed nieuws krijgen. Twee dagen geleden voorspelde hij:

$VET-technologie blijft bullish, 0,072 is de belangrijkste ondersteuning, 0,08 houdt stand als resistance op de 4-hour chart, 0,10+ in de komende weken lijkt nog steeds waarschijnlijk, IMO. Dat kan veranderen, maar tot nu toe lijkt het te gebeuren.

Verder maakte The VeChain Foundation ook bekend dat het nieuwe consensusmechanisme PoA (Proof of Authority) 2.0 op een Testnet is geïmplementeerd. Als dat over een paar weken live gaat, kan VeChain mogelijk nog verder in de ranglijsten stijgen naarmate de transactiesnelheid toeneemt.

Op het moment van schrijven handelt VeChain tegen $0,08014, een stijging van 10% voor vandaag.