VeChain AMA met CEO Sunny Lu toont veel support uit Nederland en België

Last Updated on 20 maart 2021 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

VeChain, de kleine crypto die in 2021 parabolisch stijgt, heeft duidelijk een groot aantal fans in Nederland en België.

Het team van Crypto.com interviewde eerder deze week Sunny Lu, mede oprichter en CEO van VeChain en plaatste de video op YouTube. Het is in slechts drie dagen 21.000 keer bekeken.

Advertentie.

Veel support uit Nederland en België

Voor het geval je je afvraagt ​​hoe wij weten dat het in Shanghai gebaseerde blockchain project erg populair is, nodigen we je uit om de chats te bekijken. Fans van de VeChain munt kunnen namelijk commentaar geven, terwijl Sunny wordt geïnterviewd.

YouTube video

Hier zijn de voornamelijk de berichten rond 14 minuten, die de locatie van de fans van de munt laten zien: Kortrijk, Rotterdam, Ranst, Jabbeke, Nederlandse liefde Vechain, Antwerpen, gewoon Boef man, Vechain Nederland, Leuven, VeChain Amsterdam, Antwerpen.

Het is vrij duidelijk dat VeChain al veel fans heeft in West-Europa (en zeker in Nederland en België), waar crypto inderdaad behoorlijk populair is. Als kleinere cryptomunt is ondersteuning in landen met een hoog besteedbaar inkomen meestal een bullish signaal, omdat het betekent dat je investeerders en je fans, eventuele tegenslagen gemakkelijker kunnen weerstaan.

We kunnen alleen maar raden dat met de recente prijsstijging van VeChain, die ondersteuning alleen maar zal groeien.

Ondertussen bereikt de Reddit community die vecht voor VeChain deze week ook een nieuwe mijlpaal, aangezien het nu 100.000 abonnees telt.

VeChain (vandaag 4% in plus) z’n favoriete technisch analist Justin Bennett herinnerde iedereen er ten slotte aan dat:

Het stijgende kanaal nog steeds intact is en het 0,08-gebied nu ondersteuning zou moeten bieden. Weerstand ligt rond de 9 cent.