Streamr (DATA) stijgt 70% in 48 uur en Streamr verwachting 2024

Last Updated on 20 december 2023 by CryptoTips.eu

DATA heeft de afgelopen twee dagen een aanzienlijke stijgende trend ervaren, met een tijdelijke hoogtepunt van $0,09898, een stijging van meer dan 70%. Opvallend is dat deze stijging wordt vergezeld met een aanzienlijke toename in handelsvolume van meer dan 65% binnen de laatste 24 uur, waarbij het token bij de meeste crypto exchanges trending is.

Momenteel is de prijs van Steamr ongeveer $0,086.

Advertentie.

Wat is Streamr (DATA) Coin?

DATA is het token van het Streamr netwerk dat zich voornamelijk richt op realtime data. Het netwerk werd gelanceerd in 2017 en wil gecentraliseerde berichtenapps vervangen door realtime datatransfers mogelijk te maken op gedecentraliseerde alternatieven.

In plaats van het traditionele vertrouwen binnen een peer-to-peer communicatienetwerk, vertrouwt Streamr sterk op cryptografie. Dat betekent dat gebruikers alleen het blockchain systeem hoeven te vertrouwen in plaats van elkaar of het bedrijf achter het communicatienetwerk.

Waarom stijgt Streamr Coin?

De recente prijsstijging is te wijten aan de aankondiging van hun Testnet 2 node. Zulke aankondigingen laten zien dat het team nog hard bezig is om de infrastructuur te verbeteren.

Terwijl de community uitkijkt naar de implicaties van de Testnet 2 node, toont de recente stijging in handelsvolume het vertrouwen van de community in Streamr. Dit alles zou kunnen leiden tot hogere niveaus.

Kan Streamr (DATA) $0,10 bereiken?

Volgens technische indicatoren is het prijssentiment van DATA bullish, en de Greed&Fear Index geeft 74 (Greed) aan. Belangrijker nog, op basis van historische gegevens van Streamr en de Bitcoin halving die volgend jaar zal plaatsvinden, stond de prijsvoorspelling van deze munt op $0,085 in 2024.

Echter, de huidige stijging toont veel enthousiasme rond deze munt, en we zouden het jaar kunnen afsluiten op $0,1. Tot nu toe heeft de munt al meerdere keren de $0,09 aangeraakt, een indicator dat de bulls worstelen om dit niveau te doorbreken ondanks de weerstand. Of ze slagen of niet, het is slechts een kwestie van tijd en hoe deze munt vandaag de dag afsluit.

Onthoud dat deze munt in het verleden meerdere keren momentum heeft verloren en snel omkeerde om de maand af te sluiten met een sterke neerwaartse trend. Een neergaande beweging kan opnieuw gebeuren. Daarom is het belangrijk om alleen geld te verhandelen dat je bereid bent te verliezen en te weten wanneer je winst moet nemen.

Afgezien daarvan lijkt de toekomst rooskleurig voor deze munt en zouden voor het einde van het jaar de $0,10 kunnen aantikken. Zeker omdat DATA in het verleden al eens de $0,20 heeft bereikt. DATA coin heeft een lange weg afgelegd en zijn netwerk heeft veel potentieel.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]