Stagflatie stopt Bitcoin’s klim en Toncoin winnaar van de afgelopen week

Last Updated on 11 mei 2024 by CryptoTips.eu

Bitcoin heeft het de laatste paar dagen moeilijk om opnieuw de weg hoger te vinden. Alhoewel de recente low van $57,000 nog veraf lijkt kan Bitcoin maar niet door de grens van $65,000 gaan lijkt het wel.

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin voor $60,700.

Gisteren werd het woord ‘stagflatie’ opnieuw in de mond genomen door de Amerikaanse pers en duikelde de cryptomarkt direct weer naar beneden. Analisten denken dat een verdere val naar een niveau van $52,000 tot de mogelijkheden behoort als we niet snel weer naar boven gaan.

Binnen de top 10 cryptomunten van CoinMarketCap zien we dat in de afgelopen week vooral Toncoin fel hoger ging.

Advertentie.

Toncoin

De cryptomunt van de grote social media app Telegram heeft een uitstekend jaar tot nu toe met een winst van zo’n 200% sinds het begin van dit jaar. Deze week werd opnieuw de achtste plaats van Dogecoin overgenomen en we handelden gisteren weer dicht tegen de $7 aan. Zelfs de all-time-high lijkt niet veraf.  

De meest recente rally van deze week komt er nadat enkele grote cryptoplatformen zeiden dat ze op 16 mei zouden beginnen met de listing van NOT, de munt van een spel dat de laatste weken viraal gaat op Telegram.

NOT komt beschikbaar op Bybit.

Als er inderdaad een Telegram IPO komt dit jaar kan de koers van Toncoin naar $10 denken vele analisten.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]