Shiba Inu biljonair en Floki Inu positioneert zich in Amsterdam als de volgende Dogecoin

Last Updated on 31 oktober 2021 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

Shiba Inu, de memecoin die de afgelopen maanden een geweldige stijging heeft gezien, maakt geen grapje als het gaat om ongelooflijke rendementen. Eerder deze week haalde de memecoin een CNN panel en nu heeft SHIB ook een investeerder in een miljardair veranderd.

In augustus (vorig jaar) heeft een crypto wallet $ 8.000 aan Shiba Inu ontvangen. Het is nu, afhankelijk van de prijs van Shiba Inu op het moment van schrijven, tussen de 5 en 7 miljard dollar waard.

Advertentie.

Floki, Puppy, Tesla

Een cryptocoin, geïnspireerd door Tesla CEO Elon Musk’s eigen Shiba Inu puppy, wordt actief gepromoot in de Londense metro, op Amsterdamse trams en binnenkort ook op billboards in Los Angeles. Terwijl we allemaal nog steeds gefocust zijn op de strijd tussen Dogecoin en Shiba Inu over wie de overhand krijgt in de CoinMarketCap top 10, presenteert Floki Inu (Floki) zich als de nieuwe memecoin die exponentieel kan stijgen.

Het metrosysteem van Londen ziet een groeiend aantal reizigers nu kantoren weer open gaan. Ze worden begroet door de digitale memecoin Floki Inu, genoemd naar de eigen hond van Dogefather Elon Musk, die overal in het ondergrondse systeem is te zien.

De slogan “Missed Doge? Get Floki” trekt veel aandacht en dit zou alleen maar het begin kunnen zijn, aangezien Los Angeles als volgende aan de beurt is.

Floki op trams in Amsterdam.

Kleurrijke emoji’s

Het marketinghoofd Floki legde deze week in de Britse media uit dat de advertenties tot doel hebben de munt “legitimer te maken” en het “vertrouwen van de gemiddelde consument” om te kopen te vergroten.

Er zijn veel oplichters actief. Deze reclamecampagnes zullen het Londense openbaar vervoersysteem overnemen.

Zelfs Hayley Brady, partner bij advocatenkantoor Herbert Smith Freehills merkte op:

Deze advertenties zijn kleurrijk. Ze hebben emoji’s. Ze richten zich of kunnen zich richten op een heel andere markt dan traditionele investeringen.

Het valt nog te bezien of deze advertenties enig effect zullen hebben, maar te oordelen naar de snelle opkomst van Dogecoin en Shiba Inu in de afgelopen maanden was het te verwachten dat meer memecoins zouden volgen.

marythepooh / Depositphotos.com