PlanB getrolld door mogelijke Mt. Gox Bitcoin dump eind november

Last Updated on 18 november 2021 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

In Miami zal een rechter binnenkort beslissen over de eerste miljoen geminde Bitcoins in de Kleiman versus Wright rechtszaak. Aan de andere kant van de Stille Oceaan, in Japan, zien de schuldeisers van de beruchte (en inmiddels niet meer bestaande) crypto exchange Mt. Gox eindelijk een beetje voortgang in de toegang tot de 150.000 gestolen Bitcoins.

In een plan dat definitief en bindend werd en een van het langstlopende verhaal in de cryptowereld is, sloot Nobuaki Kobayashi een deal met zijn voormalige Mt. Gox partner CoinLab. Het plan legt uit hoe te handelen bij de terugbetaling van de Mt. Gox Bitcoins.

In zekere zin komt het feit dat de slachtoffers van Mount Gox worden terugbetaald op een moment dat Bitcoin in de buurt van $ 60.000 handelt, goed van pas.

Advertentie.

PlanB getrolld

De Mt. Gox hack staat nog steeds bekend als een van de meest beruchte incidenten in de markt en had ernstige gevolgen voor de cryptomarkt, aangezien maar liefst 850.000 Bitcoin werd gestolen. Tot nu toe zijn er slechts zo’n 200.000 teruggevonden. Daarvan zullen er nu ongeveer 150.000 worden teruggegeven aan iedereen die kan bewijzen dat ze ooit eigenaar waren van de Mt. Gox Bitcoins.

Deze week werd het gebruikt als een troll reactie op de anonieme Nederlandse handelaar PlanB die beweert dat zijn voorspelling van $ 98.000 in november en $ 135.000 in december die hij eerder voor Bitcoin deed, nog steeds van kracht is. Ook al heeft de cryptomarkt een correctie gehad. Een van zijn volgers berekende dat er een Bitcoin dump van 9 miljard dollar zou kunnen starten op 30 november, wanneer het Mt. Gox plan wordt uitgevoerd. En oude eigenaren hun Bitcoins op de markt dumpen.

We zullen zien wat er gaat gebeuren.

vectorfusionart / Depositphotos