PlanB denkt dat nieuwe bullmarkt zal starten na 7 rode weken

Last Updated on 17 mei 2022 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

Er is een eerste keer voor alles, zelfs voor rampen waarvan je nooit dacht dat ze zouden plaatsvinden (zoals de beroemde meme van James Franco ons eraan herinnert). Meerdere handelaren voelen zich weer positief en optimistisch nadat ze Bitcoin weer negatief voor de week hebben zien sluiten. Dat markeert de eerste verliesreeks van 7 weken sinds de oprichting van Bitcoin in 2008 zeggen ze, en dus gaat het vanaf nu enkel omhoog.

PlanB, de anonieme Nederlandse quant die het, nu beroemde, Stock to Flow-model van Bitcoin uitvond, verklaarde dat we een bodem aan het vormen zijn en dat een volgende etappe omhoog binnenkort begint.

Zoals CryptoKaleo, de handelaar met een half miljoen volgers, ons dit weekend al vertelde:

Ter herinnering – er zijn NOOIT acht opeenvolgende rode wekelijkse kaarsen in de geschiedenis van Bitcoin geweest. NIET EENMAAL in 13 jaar. BTC is 30 uur verwijderd van het sluiten van de zevende opeenvolgende rode wekelijkse kaars. Ik weet dat dit misschien gek lijkt, maar de kans is groot dat volgende week groen is.

PlanB, de anonieme Nederlandse quant die het Stock to Flow-model van Bitcoin heeft gemaakt dat zelfs de Wall Street Journal nu gebruikt om cryptoprijzen te voorspellen, was het gisteren op Twitter eens met dit sentiment en beweerde dat we midden in het vormen van een bodem zitten. Ook denkt hij dat er een nieuwe bullmarkt zal beginnen.

Hij verklaarde:

In december 2021 hoopte ik nog steeds op een tweede deel van de bullmarkt. Maar in Q1 2022 werd duidelijk dat deze bitcoin bull markt voorbij was. We kwamen in een bearmarkt sinds de piek van april 2021 (ja ATH was november 2021). Nu maken we een bodem. Dan begint er een nieuwe bullmarkt. BTC-cycli.

Zeer positieve sentimenten natuurlijk, maar het valt nog te bezien of ze gelijk zullen hebben. Voor alles is een eerste keer.