Geeft SBF vanaf nu cryptotips aan celmaat P Diddy?

Last Updated on 3 oktober 2024 by CryptoTips.eu

Terwijl Bitcoin en de rest van de cryptomunten door een actie van Iran erg slecht begonnen aan ‘uptober’ (de crypto-bijnaam voor oktober), traditioneel de beste maand van het jaar, viel er toch weer heel wat ander leuk nieuws te rapen. Grappig om te zien dat Sam Bankman-Fried met rapper P Diddy een nieuwe celmaat verwelkomt. We vragen ons nu al af of hij Diddy aanraadt om Solana te kopen, net als hij dat eerder dit jaar aan de gevangenisbewakers deed.

Advertentie.

FTX

Sam Bankman-Fried en diens voormalige crypto-platform FTX valt niet uit het nieuws weg te slaan (dit weekend nog steeg FTT met 80% op één dag na een gerucht over een mogelijke terugbetaling van voormalige FTX klanten).

Niet enkel wist de New York Times vorige week te vertellen dat notoire rapper P Diddy vanaf nu een celmaat van SBF is, ook werd zijn ex Caroline Ellison enkele dagen geleden veroordeeld tot een celstraf van 2 jaar (ook al had zij eerder tegen SBF getuigd in diens rechtszaak in 2023).

YouTube video

Dat betekent dat verschillende andere FTX managers wiens rechtszaken nog lopende zijn vrij nerveus mogen worden. Als een rechter in New York de kroongetuige tegen SBF veroordeeld tot twee jaar gevangenis, mag je ervan uitgaan dat andere managers van FTX waarschijnlijk ook naar de gevangenis moeten.

De cel van Sam Bankman-Fried wordt zowat een verzamelplaats voor beroemdheden lijkt het, nu ook rapper P Diddy een bed deelt in hun hoekje van de gevangenis in Brooklyn.

We kunnen ervan uitgaan dat de twee inderdaad al kennis hebben gemaakt aangezien het team van Diddy gisteren nog bekendmaakte dat ze Alexandra Shapiro ingehuurd hebben om de rapper te verdedigen voor de aanklachten tegen hem. Shapiro is de voormalige advocate van … u raadt het al, Sam Bankman-Fried.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]