Crypto in wachtmodus en Miami Bitcoin Conference van 2022

Last Updated on 4 april 2022 by CryptoTips.eu


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]

Vooral zijwaartse handel dit weekend vooral omdat Bitcoin in de buurt van het $46k-niveau blijft en Ether van eigenaar verandert voor $3,400. Beide munten leken te wachten op richting van de wereldwijde aandelenmarkten. Ondertussen telt de cryptomarkt af naar de Miami Bitcoin Conference van 2022.

Met de NFT week van de afgelopen dagen, die vanaf woensdag gevolgd door de Miami Bitcoin Conference, wordt de feeststad van Florida echt de Bitcoin hoofdstad van de wereld. Hoewel de burgemeester van New York, Eric Adams, zou willen dat de Big Apple die titel krijgt, zal het de komende dagen moeilijk zijn om de aandacht van Miami weg te krijgen.

Advertentie.

Begindagen van crypto

Afgelopen weekend al vierde Miami alles wat NFT’s zijn en nodigde Mark Cuban op het podium uit om commentaar te geven.

De ster van Shark Tank is een bekende cryptoliefhebber geworden. Sprekend over de enorme populariteit van NFT’s, zei Mark:

De menigte in Miami is compleet anders, ik heb nog nooit getoeter en geschreeuw en gehoord als ik NFTs bespreek. De burgemeester verdient veel krediet.

Daarmee verwijst hij naar de burgemeester van Miami, Francis Suarez, die jaren geleden had gezworen om van zijn stad de hoofdstad van Bitcoin te maken. Tot nu toe lijkt het hem te lukken.

Het doet me heel erg denken aan de begindagen van het internet waar mensen de website afwezen. Dus dat is waar we zijn, we bevinden ons nog in de begindagen van crypto en het zal alleen maar groter worden.

Voegde Cuban eraan toe.

Vanaf woensdag 6 april gaat Miami’s Bitcoin-conferentie officieel van start en de lijst met genodigden ziet er inderdaad indrukwekkend uit. Sprekers hebben grote verrassingen beloofd van onder meer Polkadot en Microstrategy. We houden je op de hoogte.