Crypto fan met mini Bitcoin apparaatje verdient al slapend $206,000

Last Updated on 27 juli 2024 by CryptoTips.eu

Je hebt het wel al vaker zien langskomen als advertentie op Google of één of andere zoekmachine. Die kleine DIY (do it yourself) Bitcoin mining apparaatjes die het internet je probeert te verkopen om dat jij een persoon bent die soms wel eens artikels over crypto en digitale munten leest. Cookies tracken wat je leest en daarom krijg je dus reclame voor die apparaatjes.

Advertentie.

Bitcoin miner van $120

Voor je de volgende keer die reclame wegklikt, denk hier maar eens over na: een onbekende crypto fan met zo’n apparaatje van ongeveer $120 had dit aan het werk gezet om Bitcoin te minen en was deze week wel erg gelukkig in de race tegen de grote Bitcoin mining bedrijven. Aangezien hij het laatste block minede leverde hem dat zomaar even 6.25 BTC ofwel $206,000 dollar op. Niet slecht voor een investering van $120 natuurlijk.

Normaal gezien is de operatie met zo’n apparaatje meestal niet winstgevend, aangezien je vooral elektriciteit betaalt om het 24 uur op 24 te laten draaien en je één kans op 1 miljard hebt om een Bitcoin block te minen. Feit is wel dat die kans, gezien het grote aantal Bitcoin mining bedrijven dat wereldwijd opereert, zich om de 10 minuten voordoet. Dat betekent dat je dus om de 20,000 jaar minstens één keer een block vindt. Een erg lucky miner dus.


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / [email protected]