Skip to content

Basic Attention Token kopen (BAT) Waar kun je veilig Basic Attention Token kopen?

Er zijn super veel soorten munten die je kunt kopen op de crypto markt. Vrijwel allemaal hebben ze een goed idee of een goed doel, de vraag is alleen welke je nu moet kiezen. Want bij veel bedrijven lijkt het wel alsof ze een goed idee hebben, maar laten ze bij de uitwerking een aantal steken vallen. Een van de bedrijven die het wel goed aanpakt is BAT. Dit project is al een tijdje beschikbaar op de markt en richten zich op reclame en de advertenties. Laten we eens dieper ingaan op dit concept, misschien wil je na het lezen van dit artikel Basic Attention Token kopen of verhandelen online.

Waar kan ik online Basic Attention Token kopen?

Het is mogelijk om Basic Attention Token kopen met iDEAL bij meerdere Nederlandse brokers. Ook is het ook mogelijk om de munt te traden bij internationale exchanges. Bekijk hieronder alle betrouwbare leveranciers.

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!
Bij Bitvavo Basic Attention Token met iDEAL kopen
BAT kopen bij Bitvavo
Tijdelijk: € 1000 GRATIS handelen
Direct Basic Attention Token kopen met iDEAL
Keuze uit 58+ verschillende cryptomunten
Goedkoopste broker van NL met max. 0.25% fee
Nederlands bedrijf uit Amsterdam, lees onze Bitvavo review
Gemakkelijk systeem voor beginners
Geen extra wallet software nodig
Met iDEAL Basic Attention Token (BAT) kopen bij Bitcoin Meester
BAT kopen bij Bitcoin Meester
Spaar voor 1,75% korting
Direct Basic Attention Token met iDEAL kopen
Groot assortiment, keuze uit 190+ cryptomunten
Ingebouwde BAT wallet, geen externe software noodzakelijk
Makkelijk systeem voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie, bekijk onze Bitcoin Meester review
Bij Coinmerce.io Basic Attention Token (BAT) kopen en verkopen
BAT kopen bij Coinmerce
Direct Basic Attention Token kopen via de mobiele app
iOS (Apple), Android en Web App
Groot assortiment, keuze uit 140+ cryptomunten
Ingebouwde BAT wallet, geen externe software noodzakelijk
100% Nederlandse organisatie, 24/7 support, bekijk onze Coinmerce review
Basic Attention Token traden bij de Binance Exchange
BAT traden bij Binance
Indirect Basic Attention Token met iDEAL kopen, zie Hoe werkt Binance? handleiding
Keuze uit honderden verschillende cryptomunten
Populaire internationale exchange, bekijk onze Binance review
Zeer lage fee (0.05%), dus kopen tegen de marktprijs
Basic Attention Token traden op de Huobi Exchange
BAT traden bij Huobi
Indirect BAT kopen met iDEAL
Keuze uit honderden verschillende cryptomunten
Populaire internationale exchange en actief sinds 2013
Handelen tegen een zeer lage fee (bijna marktprijs)

Wij tonen op CryptoTips.eu alleen bekende bedrijven binnen de cryptocurrency wereld. Deze bedrijven verwerken dagelijks duizenden transacties en wordt door duizenden gebruikers gebruikt. Bekijk onze reviews van verschillende brokers en exchanges voor meer informatie en om te kijken welke bedrijven het beste bij jou past. Investeer nooit meer geld dan je kunt missen in cryptocurrency. Het blijft een risicovolle investering, waarbij de waarde kan stijgen of dalen.

Indien andere brokers of exchanges de munt ondersteunen zullen wij het overzicht bijwerken, zodat jij altijd een complete lijst met aanbieders hebt. Het voordeel van een broker is dat je gemakkelijk kunt betalen met hedendaagse betaalmethoden, het systeem erg gebruiksvriendelijk is en dat je Nederlandse ondersteuning krijgt. Het voordeel van een exchange is dat je in de meeste gevallen minder fee betaalt.

Mocht je er niet helemaal uit komen of als je nog vragen hebt, schroom dan niet om een reactie achter te laten. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om via de mail contact met ons op te nemen.

Snelle navigatie:

Waar kan ik online Basic Attention Token kopen?
Wat is Basic Attention Token?
Het team en de geschiedenis van Basic Attention Token
Samenwerkingen van BAT
Het gebruik van Basic Attention Token in de praktijk
Basic Attention Token wallet

Wat is Basic Attention Token?

Basic Attention Token (BAT) LogoBasic Attention Token (BAT) werkt als een platform voor advertenties. Dit platform hebben ze de naam BAT gegeven, je kunt het een beetje vergelijken met andere platformen die je normaal op een dag gebruikt. Eigenlijk is het een platform waar je betaalt advertenties kan bekijken. Ze willen echt een platform zijn dat zich richt op content, het is dus niet zomaar een plek om een beetje te netwerken. Op dit platform kunnen mensen reclame kijken voor een beloning, de aanbieders van de reclame betalen voor de promotierechten.

Hoe meer de bedrijven betalen, hoe meer mensen die advertentie zullen zien. Het werkt dus aan de hand van beoordelingen, mensen krijgen reclame te zien die ze zelf willen zien. Zo worden de goede reclame naar boven gestuurd en de reclames die niet bekeken worden onderaan. Mensen kunnen het dus wel degelijk gebruiken als een soort vorm van inkomsten, doordat ze een beloning krijgen wanneer ze er naar kijken.

De reclame is dus niet meer zo vervelend als voorheen, en mensen krijgen ook nog eens een echte beloning. Bij reclame op televisie of internet is dit natuurlijk niet zo, alles wat je daar ziet neemt gewoon jouw tijd in beslag krijgt. Dit is ook zo voor YouTube. Hier kun je namelijk alleen maar verdienen door zelf video\’s te uploaden, en hier moet je weer een deel afstaan aan YouTube. Gedecentraliseerde platformen zijn dus veel eerlijker voor de mensen die reclame kijken, maar dus ook voor degene die deze reclame aanbiedt aan de mensen.

Het team en de geschiedenis van BAT

Het team bestaat eigenlijk uit mensen die zelf last ondervonden van die vele reclames. Zo heeft de maker al aangegeven dat hij eerst ook altijd irritatie ondervond, hij vond het alleen zo oneerlijk dat je nooit iets krijgt als je gedwongen reclame kijkt. Hier wilden ze dus verandering in brengen. Door een decentraal platform is het mogelijk om iedereen te belonen voor de reclame, en dus de tijd, die ze kijken. Als je dus veel kijkt, zal je meer verdienen dan een ander. Dit is dus veel eerlijker dan de situatie van nu, waarom moet je gedwongen naar de reclame kijken zonder dat je iets krijgt?

Het project heeft als oorsprong een Initial Coin Offering (ICO) gehad, dit is voor vrijwel ieder project zo. Het is een vrij grote start geweest, dit kwam omdat in die tijd een ICO aardig vaak bekeken werd. De populariteit is de laatste maanden nog veel meer gestegen, deze koers is dan ook aardig hard gegaan.

Samenwerkingen van BAT

Er zijn nog niet echt samenwerkingen genoemd door Basic Attention Token. Dit komt voornamelijk door het feit dat BAT op zichzelf al te werk kan gaan. Ze hebben namelijk alleen maar mensen nodig die bereid zijn om voor een beloning deze advertenties te kijken, de bedrijven willen altijd wel reclame maken. Wel kan het zijn dat ze ooit gaan samenwerken met een al bestaand sociaal platform, op die manier zullen ze meer adverteerders aantrekken.

Gebruik in de praktijk

Basic Attention Token is dus een ideaal project voor mensen die graag willen verdienen met reclame af en toe. Zo wordt je tijd niet voor niets zomaar weggenomen door het kijken. Dit kun je dan vervolgens gaan doen op BAT, alle tijd die je kijkt wordt bijgehouden en uitgekeerd. Als mensen het een leuk artikel vinden dan zal de advertentie hoger komen. Als je dus een hoop duimpjes hebt dan zal je een vrij hooggeplaatste advertentie hebben als aanbieder. Dit is voor de bedrijven natuurlijk ook ideaal want dat betekent meer klanten. Deze tokens kun je gebruiken om weer te verhandelen op de markten voor de munten. Zo wordt de tijd van de mensen die reclame kijkt toch nog een beetje geld waard. Het kan zijn dat dit zomaar eens een groot project zal worden, we zien dat veel mensen beginnen met het handelen in dit project. Basic Attention Token kan dus zeker een grote speler worden.

Basic Attention Token Wallet

De BAT-token kan op meerdere manieren opgeslagen worden.

Hardware Wallet

BAT is een ERC-20 token en kan opgeslagen worden op de Nano Ledger S.

Dit is de veiligste methode om je cryptocurrencies op te slaan. De Nano Ledger S bestel je via de officiële website. Wij raden je aan om nooit via een reseller of via een marktplaats (Ebay, Marktplaats, Amazon etc.) je Ledger aan te schaffen.

Desktop wallet

BAT kan opgeslagen worden in de Exodus desktop wallet voor:

  • Windows
  • Mac OS X
  • Linux

Download de wallet via: exodus.io/releases/

Online wallet

De munten kun opgeslagen worden bij Bitvavo of Bitcoin Meester.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *