NEOConnect ICO Review

NEOConnect is een nieuw investeringsplatform en lanceert de NEOC token door middel van een Initial Coin Offering (ICO). De ICO start op 5 december 2017 en op het moment van schrijven is de website nog in ontwikkeling. NEOConnect heeft haar plannen bekend gemaakt in de Whitepaper en wij hebben de applicatie, de whitepaper en de social media kanalen bekeken en beoordeeld. Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen van het nieuwe NEOConnect platform.

2 GRATIS NEOConnect tokens

Ontvang 2 GRATIS NEOConnect tokens na registreren van je account
Activeer Korting
Altijd Geldig

Houd er rekening mee dat deze review is gedaan in een vroeg stadium, NEOConnect is vrij om een aantal zaken te wijzigen.

Vond je het een interessante video? Abonneer op ons kanaal op niets te missen!

Positieve punten NEOConnect

  • Platform lijkt al volledig ontwikkelt
  • Actief op social media en duidelijke communicatie
  • Whitepaper is aanwezig
  • Geen gekopieerde teksten
  • ICO vindt plaats in het weekend

Negatieve punten NEOConnect

  • NEOConnect voegt vrijwel niets toe aan bestaande lending platforms
  • Whitepaper is summier en veel plannen kennen wij van bestaande lending platforms, denk aan een debit card, mobiele app, NEOConnect GOLD tokens
  • Hoge bonussen/rentes/vergoedingen die waarschijnlijk niet duurzaam zijn
  • Het lijkt er sterk op dat ze een hype coin willen creëren

NEOConnect whitepaper:

De whitepaper is erg summier, maar ziet qua design ok uit. Het bestaat uit 15 pagina’s en heeft veel opvullende elementen. Bij de specificaties kunnen wij meer te weten komen over de coin. De afkorting wordt NEOC, in totaal komen er 15 miljoen in circulatie, en hiervan worden er 9 miljoen tijdens de ICO verkocht. Er zijn dus veel tokens beschikbaar voor investeerders, waardoor de kans is groter is dat je tijdens de sale tokens kunt kopen. Als NEOConnect zich aan de beloofde plannen houdt is 9 miljoen een prima totaal voor de ICO. Als het echter een scam is dan verkopen ze in een zeer korte tijd 9 miljoen tokens a $1 per stuk en kunnen ze ervandoor gaan met 9 miljoen aan crypto. Ze zijn aan niemand iets verplicht iets te leveren en dat maakt het investeren in ICO’s gevaarlijk en risicovol. 

De eerste sale ronde start op vrijdag 5 december en tijdens de eerste ronde krijg je een bonus van 15%. De maximale rente dat je kunt krijgen is 45% per maand, en daarnaast kun je in de hoogste tier ook nog eens een dagelijkse bonus krijgen van een half procent. In totaal kun je dus een maximale rente krijgen van 60% per maand. Dat is zeer hoog, maar aan de andere kant kun je je afvragen hoe duurzaam dat is. Deze platformen moeten zich natuurlijk onderscheiden van elkaar, maar als ze te veel gaan beloven en aan zullen bieden dan kan het simpelweg niet duurzaam zijn en heeft het geen toekomst.

Net als bij Hextracoin krijg je je hier ook NEOConnect GOLD tokens. Voor iedere NEOConnect token ontvang je 2 NEOConnect GOLD tokens. De rente die je ontvangt voor staking is niet heel erg hoog, en zelfs lager dan bij de meeste platforms.