Steneum ICO Review

Steneum is weer een nieuw lending platform, maar heeft een unieke constructie waardoor het mogelijk is om op twee manieren geld te verdienen. Je kunt je tokens uitlenen zoals je dat gewend bent, maar de Steneum coins worden niet omgezet in dollars. Als je kapitaal wordt teruggestort krijg je dus het aantal STN coins teruggestort in je wallet. Dit heeft als voordeel dat wanneer de prijs per token stijgt, jij ook profiteert van deze stijging. De ICO start op vrijdag 1 december om 00:00 en de prijs per token start op $0,15. Via de website en de whitepaper maakt Steneum haar plannen bekent, en geven zij redelijk wat informatie over de coin en het platform. In de whitepaper staat het volledige team achter Steneum met naam en foto’s gepubliceerd! Wij hebben de applicatie, de whitepaper en de social media kanalen bekeken en beoordeeld. Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen van het nieuwe Steneum platform.

Steneum ICO vanaf $0,15, dubbel verdienen door uit te lenen

Verdien door middel van rente en door de stijging van de STN coin
Activeer Korting
Altijd Geldig

Vond je het een interessante video? Abonneer op ons kanaal op niets te missen!

Positieve punten Steneum

 • Modern en professionele uitstraling
 • Volledige team achter Steneum staat met naam en foto in de whitepaper
 • Coins worden nooit omgezet in dollars tijdens het uitlenen, wat resulteert in dubbele verdiensten
 • Uniek lending programma
 • Lage prijzen tijdens de ICO: van $0,15 tot $0,50
 • Naast lending platform wordt er ook een exchange gerealiseerd
 • Actief op social media en duidelijke communicatie
 • Whitepaper is aanwezig
 • Geen gekopieerde teksten

Negatieve punten Steneum

 • Mogelijk niet klaar/voorbereid om een hype coin te worden

Prijzen tijdens de Steneum ICO:

AantalPrijs tijdens ICOWanneer
0 – 1M$0,151 dec tot 10 dec
1M – 2M$0,2011 dec tot 15 dec
2M – 3M$0,3016 dec tot 20 dec
3M – 4M$0,4021 dec tot 25 dec
4M – 5M$0,5026 dec tot 31 dec

Steneum review:

Het platform ziet er mooi uit en zit goed in elkaar. Ik moet zeggen dat het qua look and feel sterk lijkt op EthConnect. Er wordt, in tegenstelling tot andere ICO’s, veel informatie gegeven over wat ze gaan doen. Er is niets bijzonders aan de Steneum coin zelf en de werking hiervan is exact zoals alle andere lending coins. Er komen in totaal 20 miljoen STN tokens in circulatie. Steneum coin kan gebruikt worden voor het lending programma. Het team achter Steneum gaat een exchange bouwen genaamd Bitsten waar de coin verhandeld kan worden. Tijdens de ICO worden 5 miljoen STN tokens verkocht en 14 miljoen kunnen later gemined worden.

Wat kun je doen met Steneum?

 • Na de ICO kun je STN gebruiken om mee te handelen. Dat kan op de Bitsten exchange vanaf 1 januari 2018 en later wordt de coin toegevoegd aan andere bestaande exchanges. Denk aan Bittrex en Yobit
 • Je kunt deelnemen aan het lending programma. De dagelijkse rentes liggen tussen de 0.01% en de 1%
 • STN kan gebruikt worden om nieuwe coins te vermelden op Bitsten
 • Na de ICO kun je je STN tokens direct verkopen om gelijk winst te maken
 • Je kunt STN gebruiken om de fees te betalen op Bitsten

Zoals altijd noemen ze het uniek, maar Steneum heeft echt iets unieks. Je genereert hier niet alleen winsten door rente te ontvangen, maar je kunt ook geld verdienen doordat de coin in waarde stijgt. Het is namelijk zo dat wanneer je bijvoorbeeld 1000 STN uitleent, dat dit niet wordt omgezet in $1000 dollar. Het blijft 1000 STN en hierover ontvang je je rente. Als de coin dus in waarde stijgt terwijl je deze hebt uitgeleend dan profiteer je hier ook van. Je krijgt namelijk bij de capital release gewoon weer 1000STN terug. Bij alle andere lending programma’s wordt de coin omgezet in dollars, hierdoor loop je geld mis omdat in de meeste gevallen de coin in waarde stijgt.

Regels van het uitlenen:

 1. Er is geen minimale investering. Als je wilt kun je slechts 1 STN uitlenen. Bij de meeste lending platforms zien we een minimale investering van $100. Perfect voor mensen met een kleiner budget.
 2. Je kunt je coins uitlenen voor 30, 45, 60 of 90 dagen, afhankelijk van hoeveel je uitleent. Zoals gewoonlijk staan de uitgeleende coins dan ook voor een bepaalde periode vast en kunnen ze tijdens deze periode niet opgenomen worden.
 3. Je ontvangt dagelijks je rente
 4. De rente wordt uitbetaald in Bitcoin
 5. Je kunt iedere dag je rente opnemen
 6. Je ontvangt exact dezelfde hoeveelheid in STN wanneer het uitleentermijn verlopen is

De whitepaper bestaat uit 17 pagina’s. Het bevat voldoende informatie, maar het ziet er niet zo gelikt uit als het dashboard. De ICO start op 1 december en duurt tot 1 januari. Op 1 januari is ook de exchange Bitsten beschikbaar. De coins zijn zeer goedkoop en begint vanaf 15 cent en kan oplopen tot 50 cent. In vergelijking met andere ICO’s halen ze redelijk weinig geld op.

Steneum is volledig transparant en laat alle namen zien van de mensen die eraan meewerken. Ik heb in ieder geval onderzocht of de twee founders bestaan.

Team achter Steneum

Bisri Mustofa is de Founder, Developer, Director, zie voor zijn Twitter @Bisri_dhabitafx. Hadi Hartono is de CO-Founder en COO, zie voor zijn Twitter @AntoLohod.

Alles is in het Indonesisch, dus het is moeilijk om te begrijpen. Op de GitHub pagina van Bisri Mustofa is te zien dat hij sinds 2012 met cryptocurrency bezig is. Het is een heel goed teken dat de volledige namen met foto’s zichtbaar zijn. Dit geeft veel vertrouwen.

Het domein is vastgelegd voor 4 jaar en het domein van de exchange Bitsten is voor slechts 1 jaar vastgelegd.

Mijn conclusie over dit platform is dat het lending programma echt uniek is omdat de tokens niet worden omgezet in dollars en er is volledige transparantie. Ik ga zeker investeren in deze ICO en ik denk dit één van de veiligste ICO’s is. Daarnaast is de lage prijs per coin ook erg interessant voor mensen met een klein budget. Ben heel erg benieuwd hoe dit platform gaat lopen.

Als jij na deze review ook hebt besloten om te investeren in dit platform, meld je dan aan via CryptoTips via één van de uitgaande linkjes. Zo ondersteun je deze website en ons YouTube kanaal.