LendConnect ICO Review

LendConnect is weer een nieuw lending platform en heeft als Unique Selling Point dat zij alle bestaande lending platforms combineren tot één super platform. Denk hierbij aan populaire platformen, zoals BitConnect, Hextracoin en Regalcoin. Door het combineren van deze platformen kunnen zij hogere rentes geven, een betere applicatie bieden en hebben zij een professioneel (Engels sprekend) team. Wij hebben de gehele website en de whitepaper bestudeerd van LendConnect en gekeken of het een interessant platform/ICO is om in te investeren. Via de website en de whitepaper maakt LendConnect haar plannen bekent, en geven zij redelijk wat informatie over de coin en het platform. Wij hebben de applicatie, de whitepaper en de social media kanalen bekeken en beoordeeld. Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen van het nieuwe LendConnect platform.

UCH coins kopen vanaf $0,80 per stuk

Koop tijdens de ICO Ucoin Cash tokens voor maar 80 dollarcent per stuk.
Activeer Korting
Altijd Geldig

Vond je het een interessante video? Abonneer op ons kanaal op niets te missen!

Positieve punten LendConnect

 • Modern en professionele uitstraling
 • Combinatie van alle bestaande lending platforms
 • Weinig tokens in circulatie, slechts 6,5 miljoen
 • Ervaren team van handelaren/developers die de Engelse taal ondersteunen
 • Transparantie
 • High end hardware en software
 • Controle over je eigen coins (ERC20 token)
 • Een echte hype coin dat waarschijnlijk sterk in waarde gaat stijgen
 • Actief op social media en duidelijke communicatie
 • Whitepaper is aanwezig
 • Geen gekopieerde teksten
 • Snelle support
 • Geen gelockte accounts/wallets
 • Geen gekochte likes/followers

Negatieve punten LendConnect

 • Investeren kan alleen met Ethereum (ERC20 token)

Prijzen tijdens de LendConnect ICO:

AantalPrijs tijdens ICO
0 – 1M$0,50
1M – 2M$0,60
2M – 3M$0,75
3M – 4M$0,90
4M – 5M$1,10

LendConnect whitepaper:

Het ziet er tot nu toe zeer goed uit ondanks dat er niet veel informatie beschikbaar is. Er is wel een whitepaper beschikbaar en bestaat uit 17 pagina’s. Grappig is dat ze een Bitcoin, een Regalcoin, een Davorcoin en een Hextracoin tonen en hun eigen coin er groot bovenop hebben geplakt.

Bij andere lending platforms is het wel eens zo geweest dat wallets en of accounts gelocked werden, dat zal hier niet gebeuren. ICO’s bij andere websites zijn drama, LendConnect is hierop voorbereid. En ze bieden snelle support.

Als zij dit allemaal kunnen waarmaken dan zijn zij het beste lending platform nu beschikbaar. Alleen al support zou top zijn, dat kan nu soms dagen duren met standaard teksten. Tot nu toe houd ik van dit vooruitzicht. Ze hebben duidelijk in kaart gebracht wat andere platforms niet goed doen en proberen zich op dat vlak te verbeteren.

ICO bestaat uit 5 fases, waarbij de eerste fase op 22 november 2017 begint voor early investors. De prijs is dan slechts 50 dollarcent. Zoals gewoonlijk wordt het na iedere fase iets duurder, met een maximum van $1,10. Als je dus al meedoet met de eerste fase, heb je je geld al verdubbeld.

Je hebt je eigen controle over je coins. Het is een ERC20 token dus het is een smart contract. Als je dus Ethereum investeert dan ontvang je bijna instant je LCT tokens en heb je volledige controle hierover. Dit is een geautomatiseerd proces. Het is overigens alleen mogelijk om met Ethereum te investeren in deze ICO en je moet ervoor zorgen dat je een ERC20 compatible wallet hebt.

De whitepaper is vrij basic en zegt nog niet zo heel veel. Het is wel een goed teken dat ze goed geleerd hebben van alle fouten die er gemaakt zijn door andere programma’s en het is niet zomaar weer een kopie van een lending platform. Alles is ready, ze hebben een goed development team en een proffesionele support team. Als we Lendconnect moeten geloven dan is ook hun hardware klaar voor de grote load.

De beta versie van het platform is al beschikbaar. Het ziet er mooi uit en lijkt mee beetje op het BitConnect programma. Valt nog weinig over te zeggen, omdat het nog in ontwikkeling is. Je kunt al je wallet bekijken en een support ticket aanmaken. We zullen steeds meer gaan zien en horen, zodra de echte ICO begint. De informatie is duidelijk, de communicatie is goed en dat zien we tegenwoordig weinig.

Als jij na deze review ook hebt besloten om te investeren in dit platform, meld je dan aan via CryptoTips via één van de uitgaande linkjes. Zo ondersteun je deze website en ons YouTube kanaal.